Memorandum of Understanding underskrevet mellem Tyrkiet og Etiopien inden for transportområdet

Memorandum of Understanding blev underskrevet mellem Tyrkiet og Etiopien inden for transportområdet
Memorandum of Understanding blev underskrevet mellem Tyrkiet og Etiopien inden for transportområdet

Karaismailoğlu sagde, ”Vi har muligheden for at dele vores viden, erfaring og erfaring, som vi har fået med de store transport- og infrastrukturbevægelser i vores land i de sidste 19 år, med venlige lande. Forhåbentlig giver vi al slags støtte og bidrag til de projekter, der vil bidrage meget til deres vækst og frem for alt til udviklingen af ​​deres økonomi. ”

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu mødtes med sin modstykke, transportminister for Forbundsdemokratiske Etiopien Dagmawit Moges og den ledsagende delegation. "Memorandumet om teknisk samarbejde" blev underskrevet mellem ministerierne i Tyrkiet og Etiopien, som overvejer at overføre gensidig erfaring og uddannelse.

"Vi deler alle vores erfaringer med søsterlande"

Minister Karaismailoğlu udtrykte, at han er meget glad for at være vært for den etiopiske transportminister i Tyrkiet, og bemærkede, at de venlige forbindelser mellem de to lande fortsat vil stige med de indgåede aftaler.

Karaismailoğlu sagde, ”Vi deler al vores erfaring med søsterlande med hensyn til både hovedplanen og integrationen af ​​alle transportformer på motorvejen, luftvejen, jernbanen og søvejen. Jo mere vi bidrager til deres udvikling, jo mere vil det være en kilde til stolthed for os. Med håb om, at dette samarbejde i stigende grad vil fortsætte, vil jeg udtrykke min glæde at være vært for dem her igen. ”

Ved at udvikle bilaterale forbindelser med Tyrkiet; Dagmawit Moges, transportminister i Den Føderale Demokratiske Republik Etiopien, der erklærede, at arbejderne fortsætter, takkede Tyrkiet og minister Karaismailoğlu.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar