Påvirker mukilage Det Ægæiske Hav? Præsident Soyer annonceret

Påvirker musilage Det Ægæiske Hav, forklarede præsident Soyer
Påvirker musilage Det Ægæiske Hav, forklarede præsident Soyer

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer afgav erklæringer på BASİFED-mødet om havets spyt, der truer Marmarahavet og frygtes for Det Ægæiske Hav. Præsident Soyer sagde: ”Så længe vi fortsætter med at rense og forhindre forurening, vil denne katastrofe holde sig væk fra os. Vær sikker på, de første videnskabelige data viser, at denne katastrofe er langt fra os. ” sagde.

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer deltog i mødet i Western Anatolian Industrialists 'and Businessmen's Associations Federation (BASİFED). Præsident Soyer besvarede medlemmernes spørgsmål om mange spørgsmål, lige fra havspyt (slimhinde) til Izmir-trafik, som er på dagsordenen de seneste dage. Præsident Tunç Soyer, der afgav en erklæring om spyt i havet, sagde, at så snart spørgsmålet om slimplade kom på dagsordenen, anmodede han om rapporter fra forskere ved forskellige universiteter, og at de startede en meget streng forskning. Borgmester Soyer sagde, at de første data er hjerteskærende for İzmir, ”Vi fik at vide, at hvis det behandlingsvand, der gives til havene, kommer ud af avancerede biologiske renseanlæg, påvirkes ikke den økologiske balance i havet, og der er ingen mulighed for et negativt billede. Vi har avancerede biologiske rensningsanlæg i Narlıdere og Çiğli. Det er blevet konkluderet, at det behandlede vand ikke påvirker forureningen af ​​bugten. Izmir er Tyrkiets førende inden for avanceret biologisk behandling. På den ene side fortsætter opførelsen af ​​regnvand-spildevandsseparationskanaler, som vi fortsætter med at rense kløften. Adskillelse af hver kilometer, kanal, regnvand og rensningskanal tjener til at rense kløften. Det er ikke et lukket hav som Marmara. Der er en naturlig cirkulation. Så længe vi ikke forurener, stiger selvfornyelsen af ​​naturen og rengøringen af ​​cirkulationen. Vi modtog det blå flag for første gang i Güzelbahçe. Torpille er ikke noget, der købes med en partner, det er en international standard. Vi vil fortsætte med at trække dette ud i bugten. Når vi fortsætter med at rense den og forhindre forurening, vil denne plage holde sig væk fra os. Vær sikker på at de første videnskabelige data viser, at denne katastrofe er langt fra os. Selvfølgelig vil vi ikke slappe af, ”sagde han.

Lad os slippe af med gummihjulet

Præsident Soyer påpegede, at antallet af køretøjer på hovedarterierne efter den 17-dages lukning i Izmir steg med 111 procent sammenlignet med samme periode året før; oplyste, at letbanesystemet, metro og søtransport skulle bruges mere. Soyer sagde, at de også forsøger at øge cykel- og fodgængertransport, "Vi er nødt til at undgå gummihjul så meget som muligt, opmuntre metro, letbane, sø- og cykeltransport og flytte trafikken til disse steder." Idet han sagde, at de arbejder på mindst 3 nye metroruter, gjorde præsident Tunç Soyer også opmærksom på stigningen i færgeforbrug.

Vi er klar til at være facilitatorer

Vedrørende det andet ringvejsspørgsmål sagde Soyer: ”Ministeriet tager ikke et skridt i det andet ringvejsprojekt, som er på ministeriets dagsorden. Selvom vi har andre løsninger, er vi klar til at være en facilitator for motorvejen i dagens forhold. I denne henseende er måske initiativer fra NGO'er inden ministeriet vigtige. ”Jeg tror, ​​at regeringen vil have et initiativ, når vi begynder at kræve det,” sagde han.

ingen tryllestav

Soyer sagde, at de producerede nye løsninger til trafikproblemet, ”Vi ved, at det største problem med Izmir er trafikken i øjeblikket. Vi prøver at gøre det let. Men jeg sætter også pris på, at vi ikke har en tryllestav. Vi er klar til at lytte til forslag og modtage ideer. Vi arbejder fortsat med vores ekspertmedarbejdere som en topprioritet. ” Soyer sagde, at der var høje omkostninger på 1 mia. Til undergangen, der var planlagt til at blive bygget i Alsancak, at de ikke kunne opgive projektet, og at de ledte efter en ny arterie. Han sagde, at det undergangsprojekt, der skulle bygges i İnciraltı, blev lagt på hylden som et resultat af retssagen, der blev indgivet af Chamber of City Planners.

Der er en retskendelse

Taler om det projekt, der vil forbinde Üçkuyular og Bostanlı, som tidligere er kommet til dagsordenen for İzmir, sagde Soyer: ”Der er en domstolsafgørelse ud over at være en tilhænger og en modstander. Derfor er det umuligt. Vi startede indkøbsprocessen af ​​den 6. færge. Vi vil køre færgerne meget oftere, ”sagde han.

380 millioner køb

Præsident Soyer, der gav oplysninger om People's Grocery, sagde, at de ønskede at øge antallet af butikker til 20. Med en erklæring om visionen om "Et andet landbrug er muligt" bemærkede Soyer, at de kæmper med tørke og fattigdom. Soyer sagde, ”Sidste år foretog vi 144 millioner lira-indkøb. Vi øger købsgarantien til 380 millioner i år og næste år. Vi vil gøre det muligt for vores producenter at producere mere og sælge det, de producerer. ”

Påpegede, at trafikken er steget i alle byer efter pandemien, Izmir Metropolitan Kommunes generalsekretær Dr. Buğra Gökçe talte om de midlertidige og permanente arbejder, de vil udføre i områder med tung trafik. BASİFED Bestyrelsesformand Mehmet Ali Kasalı understregede vigtigheden af ​​filosofien "Et andet landbrug er muligt" og sagde: "Du forhindrer også koncentrationen af ​​centret, som er et meget vigtigt byproblem, ved at holde landmændene og landsbyboerne i deres steder. ”Dette er ikke kun et tomat- og peberproblem, jeg ser det som en meget vigtig løsning for urbanisering,” sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar