Særlige produkter til harmoniske strømproblemer i den maritime industri

maritim industri
Særlige produkter til harmoniske strømproblemer i den maritime industri

Elektra Elektronik gør en forskel i den maritime industri med sine passive og aktive harmoniske filterprodukter samt isolationstransformatorer.

Elektra Elektronik, det førende mærke inden for den tyrkiske elektronikindustri, tilbyder høj merværdi til den maritime industri over hele verden med sine isoleringstransformatorer og passive og aktive harmoniske filterprodukter. De siger, at de eliminerer strøm- og spændingsforurening i mange forskellige områder, der er stærkt påvirket af variable energibelastninger, og gør det muligt for elektrisk energi at være kontinuerlig og sikker, siger Elektra Elektronik R&D Manager Dr. Tutku Büyükdeğirmenci; Han sagde, at behovet for disse produkter er steget i Norge, Kina, Kroatien og Italien såvel som i vores land. Büyükdeğirmenci understregede, at de udfører teknik, design og produktion af nye generation af elektroniske produkter med ekspertingeniørpersonalet i virksomheden, og understregede, at de gjorde en forskel i den maritime industri med deres løsninger, der tilbyder høj effektivitet og ydeevne med deres tre-niveau inverter topologi og resonansbeskyttelse.

Elektra Elektronik eksporterer transformere og elektroniske produkter til energikvalitet fra Tyrkiet til 6 lande på 60 kontinenter; Med sin isoleringstransformator, passive harmoniske filter og aktive harmoniske filterprodukter tilbyder den løsninger til den maritime sektor såvel som mange andre sektorer. Understreger, at de udfører teknik, design og produktion af Tyrkiets første og eneste lokalt producerede aktive harmoniske filtre DynamiX, ​​Elektra Elektronik R&D Manager Dr. Tutku Büyükdeğirmenci forklarede, at de på denne måde forhindrede de problemer, der var forårsaget af harmoniske strømme på skibe.

DynamiX aktive harmoniske filtre sætter en stopper for strøm- og spændingsforurening

Om, at det med DynamiX hjælper med at forhindre det indbyggede energisystem i at blive udsat for harmoniske spændinger forårsaget af harmoniske strømme, især ved at filtrere harmoniske genererende belastninger. Tutku Büyükdeğirmenci sagde, ”Belastninger, der trækker harmoniske strømme, kan forårsage harmoniske spændinger på grund af de interne impedanser i disse generatorenheder og forårsage resonanser i det indbyggede energisystem og risiko for brand og strømafbrydelse. Den maritime industri er underlagt standarder offentliggjort af DVN for at undgå sådanne forstyrrelser. Disse standarder kræver, at samlespændingsharmonikken ikke overstiger 8 procent i alt og 5 procent for hver harmonisk separat under de værste harmoniske belastningsforhold om bord. Ellers kan der opstå resultater som overophedning i kabler og samleskinner, smeltning af isoleringsmaterialer, kortslutning og strømafbrydelser. På den anden side forhindrer vi alle disse problemer med DynamiX. På denne måde sikrer vi, at det indbyggede elektriske system overholder DNV-standarder ved at reducere spændingsovertonerne. ” afgav en erklæring.

Intens efterspørgsel fra udviklede lande i den maritime sektor

Elektra Elektronik er banebrydende inden for innovation og adskiller sig fra sine konkurrenter i den maritime industri med sine produkter med resonansbeskyttelse og invertertopologi i tre niveauer, der tilbyder høj effektivitet og ydeevne. DynamiX aktive harmoniske filtre er efterspurgt i vores land såvel som i lande som Norge, Kina, Kroatien og Italien, hvor skibsværfter og skibsbygning udvikler sig som industrier.

Büyükdeğirmenci sagde, at for at udføre aktiv harmonisk filterstørrelse i den maritime industri, skal det indbyggede energisystem analyseres meget godt og sagde, ”På dette tidspunkt er det meget vigtigt at foretage korrekte beregninger som energisystemets stabilitet, kortslutning strøm- og systemimpedans. Effekten af ​​det aktive harmoniske filter og hvordan det vil blive anvendt til hvilket punkt afsløres som et resultat af disse analyser. Derfor er det nødvendigt at arbejde med virksomheder, der kan analysere det indbyggede energisystem godt, foretage passende AHF-dimensionering og levere ingeniørtjenester. ” han sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar