Afyonkarahisar er vært for motocrossere i weekenden

afyonkarahisar er vært for motocrossere i weekenden
afyonkarahisar er vært for motocrossere i weekenden

Afyonkarahisar, som har en af ​​de vigtigste baner i verden, er vært for det europæiske 65/85 cc motocrossmesterskab og Balkan Motorcycle Association (BMU) europæiske motocrossmesterskab, hvor unge racere kæmper i denne weekend. Atleter fra Balkanlandene Bulgarien, Rumænien, Serbien, Makedonien, Moldova, Grækenland, Albanien, Ungarn, Kroatien og TRNC forventes at deltage i konkurrencen, der afholdes med støtte fra Afyonkarahisar Kommune.

TRE FORSKELLIGE MESTERS SAMME

Løbene, hvor teknik, dygtighed, mod og balance skiller sig ud, afholdes i Afyon Motor Sports Center Motocross Track ved at tage Covid19 forholdsregler. I mesterskabet, som arrangeres af Anatolian Motor Sports Club, vil de mest dygtige og frygtløse piloter i Europa og Tyrkiet blive opført på startjernet. I det andet ben løb af det europæiske 65 & 85 motocross mesterskab, hvor unge atleter konkurrerer, tredje etape af BMU europæiske motocross mesterskab og det første løb af det tyrkiske motocross mesterskab, svømmer atleterne for at komme til prispodiet.

KUP-UDFORDRING I 9 ANDRE KLASSER

Ud over mange kendte motocrossere fra Tyrkiet, vil stærke og selvhævdende racere fra udlandet deltage i mesterskabet. 9 forskellige kategorier; Mesterskabet, der afholdes i MX, MX1, MX2, MX2 Junior, MXSenior, Veteran, 50cc, 65cc og 85 cc, starter lørdag den 12. juni med træning og kvalifikation. Samme dag afholdes de første etaperace i 50 cc klasser med MX og små atleter. Søndag den 13. juni stiller racerne op i startfeltet i to etaper.

“DET VIL VÆRE EN STOR ORGANISATION TIL FREMME AF VORES BY”

Vores borgmester Mehmet Zeybek understregede vigtigheden af, at organisationen afholdes i Afyonkarahisar, det tyrkiske motorcykelforbund for deres indsats. I en erklæring om, at disse løb er den første indikator for normalisering, sagde Zeybek præsident, at verdensmesterskabet i motocross, som blev udsat sidste år på grund af pandemien, sigter mod at blive afholdt i september.

DET VIL OPLEVE FOR UNGE ATLETER

Turkish Motorcycle Federation AS President Mahmut Nedim Akulke takkede vores borgmester Mehmet Zeybek for hans støtte. Akulke påpegede, at der vil være en fuld motorcykelfest i Afyonkarahisar i weekenden, ”Vi vil være vært for unge racere fra Europa og især Balkanlandene på Afyonkarahisar Motocross Track i weekenden. Med verdensmesterskabet begyndte interessen for vores land at øges. Afyonkarahisar-banen er blandt de mest nysgerrige spor. Balkan-mesterskabet, hvor europæisk ungdom og racere fra Balkan-lande deltager, vil være en oplevelse for vores atleter. Samtidig vil atleter fra alle lande konkurrere sammen. Jeg vil gerne takke vores guvernør Gökmen Çiçek, vores borgmester Mehmet Zeybek og vores viceborgmester Süleyman Karakuş for deres urokkelige støtte. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar