1,2 milliarder dollars 20 ton guldreserve opdaget i Ağrı

gode nyheder om guld og sølvreserve i agri
gode nyheder om guld og sølvreserve i agri

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde, ”Som et resultat af de lange efterforskningsaktiviteter, der blev udført i Ağrı Mollakara-regionen, 1,2 tons guld med en markedsværdi på 20 milliarder dollars og 2,8 tons sølvreserver til en værdi af 3,5 millioner dollars er blevet identificeret i denne region. ” sagde.

Fatih Dönmez, minister for energi og naturressourcer, sagde: ”Vi har produceret i alt 20 tons guld i de sidste 382 år. Med denne produktion var statens indkomst skatteindtægter svarende til 76 tons guld. Forhåbentlig i år sigter vi mod at producere over 45 tons. ” brugte sætningerne.

Minister Varank og minister for energi og naturressourcer Fatih Dönmez deltog i banebrydende ceremoni for Koza Gold Enterprises Ağrı Mollakara-facilitet. I sin tale her understregede minister Varank, der delte tallene vedrørende den betydelige mængde guld- og sølvreserver, der blev identificeret i regionen, at grundlæggelsen af ​​anlægget vil blive afsluttet med en investering på ca. 160 millioner dollars, at det vil fremskynde udviklingen og udvikling af Ağrı, og at det vil styrke Tyrkiets magt inden for guldproduktion.

6 MILLIONER DOLLARS INVESTERINGSVOLUMEN

Varank sagde, at de har omdannet guldminedriften, som de overtog med nul produktionskapacitet, til en enorm sektor med et investeringsvolumen på 6 milliarder dollars, der beskæftiger 13 tusind mennesker, med den støtte og incitamenter, de leverede, og at de er blandt de få producenter i verden i dag.

BIDRAG TIL NEDSÆTNING AF LØBENDE UNDERSKUD

Minister Varank sagde, ”Tyrkiet, der ikke kunne producere engang 2000 gram guld i begyndelsen af ​​1'erne, producerede 18 ton guld i 42 aktive miner sidste år på trods af pandemien. Før os blev Tyrkiets guldbehov dækket med 100 procent import. Med den produktion, vi laver nu, bidrager vi med 2,4 milliarder dollars til reduktionen af ​​betalingsbalanceunderskuddet hvert år. Vi betragter ikke denne indsats som tilstrækkelig. Vi implementerer mange nye projekter, der vil bringe branchen fremad. ” han sagde.

INVESTERING AF 160 MILLIONER DOLLAR

Om, at anlægget, som de vil lægge grundlaget for i dag, vil være en vigtig hjørnesten i den voksende og udviklende guldproduktionssektor, sagde Varank, ”Som et resultat af de lange efterforskningsaktiviteter, der er udført i Ağrı Mollakara-regionen, 1,2 tons guld med en markedsværdi på 20 milliarder dollars og 2,8 produkter med en markedsværdi på 3,5 millioner dollars er frigivet. 0,92 tons sølvreserver blev opdaget i denne region. Det er en vigtig udvikling for vores land, vores region og verden. Den fundne reserve har et meget rigere indhold sammenlignet med lignende miner i vores land med en karakterværdi på 160. Nu, med en investering på ca. XNUMX millioner dollars, vil vi sikre, at denne reserve bringes ind i økonomien på en miljøvenlig måde ved hjælp af SDIF. han sagde.

FØRSTE GULD DUMP I SIDSTE KVARTAL 2022

Varank erklærede, at anlægget vil være en kilde til brød for 500 direkte og indirekte 2 tusind borgere i driftsperioden. Han bemærkede, at de forventer, at den første guldstøbningsproces på anlægget finder sted i sidste kvartal af 2022, Varank sagde, at de forventer, at præsident Recep Tayyip Erdoğan vil deltage i den første guldstøbning.

MILJØFØLSOMHEDER

At bemærke, at de prioriterer miljøfølsomhed, samtidig med at de giver økonomisk værdi til miner, sagde Varank, ”Både i dette projekt og i alle driftsminer er grundlaget for bæredygtighed respekt for miljøet. Ved hjælp af avancerede teknologisensorer, der skal installeres inden for rammerne af projektet, foretages der regelmæssigt målinger af støv, støj, sprængning og gas i luften. Takket være de mest moderne metoder, der skal anvendes til guldproduktion på dette anlæg, vil vi både udnytte reserverne effektivt og minimere miljøpåvirkningerne. Når anlægget har afsluttet sin økonomiske levetid, udføres nødvendige rehabiliteringsarbejder for at genindføre jorden til naturen. Vær sikker på at dette moderne anlæg, der skal bygges her, tilføjer værdi til vores land og sætter et eksempel med hensyn til miljøfølsomhed. ” brugte sætningerne.

Varank sagde, at de med glæde følger Koza Altins succesrige optræden, efter at den blev taget væk fra terrorgrupper og afleveret til SDIF.

VI PRODUSEREDE 382 TON GULD

Minister for energi og naturressourcer Dönmez påpegede, at guldminedrift er en af ​​de sektorer, der har den højeste merværdi inden for minedrift, og sagde: ”I dag er Tyrkiets guldressource 175 ton. Ved at producere 42 tons guld sidste år slog vi rekorden i republikkens historie inden for dette felt. Da vi første gang startede guldproduktionen i 2001, var vores årlige produktion kun 1,4 ton. I de sidste 20 år har vi produceret 382 ton guld i alt. Med denne produktion var statens indkomst skatteindtægter svarende til 76 tons guld. Forhåbentlig i år tilstræber vi at producere mere end 45 tons. Hvis vores produktionsmål er om 5 år, håber jeg at nå 100 tons om året. Vores mål er først at imødekomme vores guldbehov fra indenlandske kilder, at reducere underskuddet på betalingsbalancen væsentligt baseret på guld og øge beskæftigelsen inden for dette felt. ” han sagde.

3,5 TON SILVER RESERVE

Dönmez bemærkede, at Tyrkiets ressource også har magten til at udvinde denne ressource, ”I dag tager vi endnu et skridt mod dette med den guld- og sølvfacilitet, vi vil lægge grundlaget for. I Mollakara-guld- og sølvprojektet er der indtil videre foretaget 197 boringer. Som et resultat blev der identificeret 20 tons guld og 3,5 tons sølvreserver. I anlægget, der sigter mod at udføre den første rollebesætning i sidste kvartal 2022, vil 500 mennesker være direkte ansat. ” sagde.

TMSF-præsident Muhiddin Gülal erklærede, at de vil udføre den første guldstøbning ved Ağrı Mollakara-faciliteterne inden udgangen af ​​2022 og sagde: "Vi planlægger at producere mellem 2023 og 3 tons guld her fra 3,5." han sagde.

AK-partigruppens næstformand Mustafa Elitaş, Ağrı-guvernør Osman Varol, Ağrı-borgmester anklager Sayan, Ağrı-stedfortræder Ekrem Çelebi og Koza Golds generaldirektør İsmet Demir deltog også i den banebrydende ceremoni.

Efter de bønner, der blev holdt efter indlæggene, blev den banebrydende ceremoni afholdt, hvor deltagerne trykkede på knappen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar