Alpine ELF Matmut Endurance Team introducerer nyt køretøj

Alpine ELF Matmut Endurance Team Nyt værktøj
Alpine ELF Matmut Endurance Team Nyt værktøj

Konkurrerende i FIA WEC World Endurance Championship introducerede Alpine ELF Matmut Endurance Team sit nye køretøj.

Alpine har en god track record for succes inden for udholdenhedsløb og tager nu udfordringen op til at konkurrere i den øverste kategori af FIA WEC og 24H Le Mans 2021.

Dette nye projekt inden for udholdenhedsløb demonstrerer den konkurrencemæssige ambition hos Alpine, et brand født af konkurrence, samt dets engagement i Formel 1.

Alpine ELF Matmut Endurance Team Nyt værktøj

Prototypen er certificeret af Fédération Internationale de l'Automobile som Alpine A480 og er bygget på et Oreca-chassis og drevet af en 4,5-liters V8 fremstillet af Gibson Technology. Udstyret med Michelin-dæk i overensstemmelse med Hypercar-klassebestemmelserne.

A480 vil blive kørt af tre erfarne udholdenhedspiloter, Nicolas Lapierre, André Negrão og Matthieu Vaxiviere.

Racerteamet vil blive ledet af Team Manager Philippe Sinault, som det har været tilfældet siden 2014, med mange succeser i LMP2-klassen.

Laurent Rossi, Alpine Chief Executive Officer, sagde: ”Motorsport kan ikke tænkes uafhængigt af Alpine. Siden vi vendte tilbage til udholdenhedsløb i 2013, har dette eventyr givet os store følelser og store sejre. Efter otte succesrige år er det tid til at gå ind i topkategorien, hvor mærket har startet en ny start. Fremskridt inden for regulering giver os mulighed for at udtrykke vores lidenskab og demonstrere vores know-how og erfaring på en retfærdig og rimelig måde. "Vi vil gøre vores bedste ved hvert løb for at få Alpines farver til at skinne på det højeste niveau af motorsport."

Alpine ELF Matmut Endurance Team Nyt værktøj

Philippe Sinault, leder af Alpine ELF Matmut Endurance Team, sagde: ”Alpines historie har været fuld af udfordringer. Siden 2013 har vi bevist os trin for trin og vist, at vi kan forsvare alpine farver på højeste niveau. Denne nye udfordring er en del af denne mentalitet. Alpines tillid til os for dette projekt er en kilde til stor stolthed. På dette tidspunkt, som markerer et vendepunkt i udholdenhedsløbens historie, nærmer vi os dette program med ydmyghed og et ønske om at gøre det bedste. ”Med Alpine er vi fast besluttede på at tackle denne spændende og utroligt motiverende udfordring at endnu en gang forankre det franske og internationale motorsportpantheon.”

Uden at glemme deres værdifulde tekniske partnere og leverandører understregede Alpine ELF Matmut Endurance Team støtten fra disse privilegerede partnere: ELF, Matmut, Réseau Renault, Identicar, Thiriet, Havas Group, Dewesoft, Bahco, Ixell og Sabelt.

Alpine ELF Matmut Endurance Team Nyt værktøj

2021 LØBSPROGRAM

  • 13. juni: Portimao 8 timer (Portugal)
  • 18. juli: Monza 6 timer (Italien)
  • 21. - 22. august: Le Mans 24 timer (Frankrig)
  • 26. september: Fuji 6 timer (Japan)
  • 20. november: Bahrain 8 timer (Bahrain)
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar