Ankara Sivas YHT tæller dagene til åbningen

Ankara Sivas YHT tæller dagene til åbningen
Ankara Sivas YHT tæller dagene til åbningen

Enver İskurt, viceminister for transport og infrastruktur, var formand for det tekniske møde på Ankara-Sivas YHT-linjen, hvis arbejde er i sidste fase. På mødet blev linjekonstruktionen, elektromekaniske, stationer, togvogne, driftsundersøgelser drøftet. TCDD General Manager Ali ihsan Uygun, TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük gav information til İskur.

Den sidste hånd er ved at blive sat på banen, som er planlagt til at blive åbnet i juni af præsident Recep Tayyip Erdoğan. Viceminister İskurt, der modtog information fra det tekniske team og ledere på mødet, undersøgte værkerne til de mindste detaljer. İskurt sagde, ”Under ledelse af vores præsident tilbyder vi en hurtig og behagelig moderne service til vores folk. Tak til alle mine venner, der har bidraget. De opnåede succes ved at arbejde dag og nat. ” Det tekniske udvalg og de ledere, der arbejder i marken, gav detaljerede oplysninger om virksomheden. Før åbningen blev kalenderen for færdiggørelse af nogle produktioner bestemt, og de endelige data for testresultaterne blev også evalueret.

TCDD vicegeneraldirektører Metin Akbaş, Öner Özgür, TCDD Teknik AŞ General Manager, Murat Gürel, TÜRESAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar, TCDD Modernization Vice President Mücahit Lek, TCDD Capacity Vice President Zülkane Süzer, Railway Construction Department Head Suat Güllü, Vice President Ö Karabacak, vicechef for afdelingen for internationale relationer, Abdullah Çorak.

KORT ANKARA-SİVAS YHT (Mellem Kayaş og Sivas)

længde: 393 km. (151 km: Kayaş-Yerköy / 242 km: Yerköy-Sivas)

Antal stationer: 8 (Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli og Sivas)

Tunnel: 49 tunneller

Tunnellængde: 66,081 km.

  • Tunnel afsluttet: 46
  • Samlet længde på åbnede tunneler: 63,6 km.
  • Den længste tunnel: 5125 meter.

Viadukt: 49

  • Viaduktlængde: 27,211 km.
  • Længste viaduktlængde: 2220 meter.

Samlet udgravningsbeløb: 114 millioner kubikmeter.

  • Mængden af ​​udgravning afsluttet: 114 millioner kubikmeter,

Samlet udfyldningsmængde: 30,9 millioner kubikmeter.

  • Mængden af ​​påfyldning: 30,9 millioner kubikmeter.
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar