Ankara Metropolitan Municipality vil rekruttere 250 politibetjente

ankara storbykommune opretter en politibetjent
ankara storbykommune opretter en politibetjent

Ankara Metropolitan Municipality har meddelt rekruttering af 250 politibetjente med KPSS-score. Kandidater, der ønsker at tage eksamen, skal udfylde formularen til ansøgning elektronisk på "ankara.bel.tr" og komme til Atatürk Sports- og udstillingscenter med de krævede dokumenter mellem 14. og 30. juni 2021 og ansøge personligt. Mundtlig og praktisk eksamen afholdes mellem 6. og 16. juli 2021.

For at blive ansat under Ankara Metropolitan Municipality, underlagt lov om embedsmænd nr. 657; I henhold til bestemmelserne i den kommunale politiforordning udnævnes 250 politibetjente til de angivne ledige stillinger, forudsat at de har titlen, klassen, karakteren, antallet, kvalifikationerne, KPSS-scoretypen, KPSS-basisscore og andre forhold.

Rang-id

personale

klasse

personale

grad

Count

kvalifikationer

Køn

KPSS

Type

KPSS

Vurderinger

1

Politimand

GPP

10 / 8 / 7

150

At tage en af ​​bacheloruddannelserne på fakulteterne for jura, statskundskab, økonomi, forretningsadministration eller økonomi og administrative videnskaber for at have mindst et klasse B-kørekort.

Kvinde/

mand

P3

70

2

Politimand

GPP

10 / 8 / 7

70

At tage eksamen fra en af ​​de lokale administrationer, lokale administrationer (politipoliti) eller lokale administrationer knytte universitetsuddannelser til mindst at have et førerkort klasse B.

Kvinde/

mand

P93

65

3

Politimand

GPP

10 / 8 / 7

20

Universiteternes miljø, miljøhygiejne, miljøforurening og

Kontrol, miljøbeskyttelse, miljøbeskyttelse og

Kontrol fra et af de tilknyttede uddannelser

For at opgradere, have mindst et klasse B kørekort.

Kvinde/

mand

P93

65

4

politi

officer

GPP

10 / 8 / 7

10

Universiteter Food Technology, Food Technician,

Fermentering, Fermenteringstekniker,

Fermenterede produkter knytter sig til uddannelser

kandidat fra en. At være en tilknyttet kandidatgrad, at have mindst et klasse B-kørekort.

Kvinde/

mand

P93

65

 

GENERELLE OG SÆRLIGE ANVENDELSESBETINGELSER: De generelle og særlige betingelser, der skal overholdes i ansøgningerne om de ledige politibetjentestillinger i Ankara Metropolitan Municipality, er angivet nedenfor.

GENERELLE ANVENDELSESBETINGELSER:Kandidater, der vil ansøge om at blive udnævnt til de bebudede politibetjente-kadrer, skal opfylde følgende generelle betingelser, der er angivet i underafsnit (A) i artikel 657, stk. 48, i tjenestemandsloven nr. XNUMX.

 • At være tyrkisk statsborger,
 • Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,
  • Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om de er benådet eller fængslet i et år eller mere for en bevidst begået forbrydelse, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig Ikke at blive dømt for konkurs, budrigning, præstation af præstationer, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling
  • For mandlige kandidater, der ikke har nogen forbindelse med militærtjeneste på grund af deres militære status eller ikke har nået militærtjenestealderen eller har afsluttet aktiv eller udsat militærtjeneste, hvis de har nået militærtjenestealderen,
  • Ikke at have psykisk sygdom eller fysisk handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,
  • For at imødekomme de øvrige ansøgningskrav, der er søgt til de annoncerede stillinger,

SÆRLIGE BETINGELSER FOR ANVENDELSE:

 • For de annoncerede politibetjentstillinger, at have uddannelseskravet fra den graduerede skole og at have modtaget den mindste KPSS-score fra scoretyperne i forhold til de stillinger, der skal rekrutteres fra Public Personnel Selection Exam (KPSS) i 2020,
 • Må ikke fjernes fra de offentlige institutioner og organisationer, som han tidligere har arbejdet med af disciplinære eller moralske grunde.
  • For at kunne ansøge om stillinger som kommunale politibetjente i henhold til betingelserne specificeret i artikel 657, afsnit A, i lov nr. 48 samt de særlige betingelser i artikel 13 / A i den kommunale politiforordning ; Vægtes og måles på tom mave, afklædt og barfodet, for at være mindst 1.67 meter høj for mænd og mindst 1.60 meter for kvinder og ikke have en forskel på mere end (+, -) 1 kg mellem den del, der er mere end 10 meter og dens vægt. Højde- og vægtbestemmelser foretages af vores kommune.
   • For ikke at være over 30 år på eksamensdatoen.
   • At have mindst et klasse B-kørekort udstedt i henhold til bestemmelserne i Highway Traffic Law No. 13 dateret 10/1983/2918.

DOKUMENTER KRAVET FOR SØGERNE UNDER ANSØGNINGEN:

KLIK HER FOR ANSØGNINGSFORM ...

Under ansøgningen;

Kandidater, der ønsker at tage eksamen,

https://basvuru.ankara.bel.tr/ De udskriver og underskriver de ansøgningsskemaer, som de udfylder elektronisk, og vedlægger følgende dokumenter til ansøgningsskemaet.

 • Originalen eller fotokopien af ​​identitetskortet eller identitetskortet (kopierne kan godkendes af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Den originale eller notariserede kopi af eksamensbeviset eller eksamensbeviset (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Den originale eller notariserede kopi af ækvivalensbeviset for udenlandske skolekandidater (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Original eller notariseret kopi af kørekortet (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Computerudskrift af KPSS-resultatdokument med verifikationskode taget fra OSYM-webstedet,
 • Erklæring om ikke-militærtjeneste for mandlige kandidater,
 • En erklæring om, at der ikke er nogen hindring for løbende at udføre hans pligt,
 • 2 biometriske fotos (1 indsættes på formularen)

Sted, dato, form og varighed af ansøgning:

                Kandidater;

14/06/2021 tarihinden 30/06/2021For at have måling af højde og vægt under tilsyn af sundhedspersonale sammen med de ovennævnte dokumenter på arbejdsdage. Atatürk Sports- og udstillingscenter beliggende i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARA De vil gennemføre ansøgningsprocessen ved at ansøge personligt til adressen.

Ansøgninger, der er foretaget via mail eller e-mail, eller med manglende information og dokumenter, eller endda hvis deres kvalifikationer ikke er egnede, vil ikke blive evalueret af vores kommune.

Under ansøgningen vil HES-koden (livet passer ind i huset) blive sat i tvivl.

EVALUERING AF ANSØGNINGER - MEDDELELSE OM ANTAGNE ANSØGNINGER

 • Ved at kontrollere kompatibiliteten af ​​TR-identitetsnummer og ÖSYM-poster, rangeres kandidaterne efter deres KPSS-scorer, og kandidaterne vil blive indkaldt til mundtlig og praktisk eksamen med en hastighed på fem gange antallet af ledige stillinger, der skal udnævnes, startende fra kandidaten med den højeste score,
 • Andre kandidater, der har samme score som den sidste kandidat, der blev inviteret til eksamen, vil blive inviteret til eksamen.
 • Kandidater, der er kvalificerede til at tage eksamen med deres KPSS-score 02 / 07 / 2021Det vil blive annonceret på adressen til vores kommune basvuru.ankara.bel.tr, og de kandidater, hvis ansøgninger accepteres og kaldes til eksamen, vil blive sendt et "eksamensindgangsdokument" udstedt af vores kommune, der indeholder identitetsoplysningerne om kandidater, sted og dato for eksamen.
 • Dette dokument præsenteres ved indgangen til eksamen. Kandidater, der ikke kvalificerer sig til eksamen, får ikke besked.

EKSEMPLETS STED, TID OG DELER:

Mundtlig og praktisk eksamen 06/07/2021-16/07/2021 mellem (undtagen søndage) Atatürk Sports- og udstillingscenter beliggende i Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Complex / Altındağ-ANKARAafholdes kl Eksamen starter kl. 09.00:XNUMX.

Hvis den mundtlige og praktiske eksamen ikke kan afsluttes samme dag, fortsættes den næste dag.

Kandidater, der ikke tager eksamen på den annoncerede eksamensdato og / eller ikke kan deltage i eksamen på grund af en undskyldning, anses for at have mistet deres ret til at tage eksamen.

Mundtlig undersøgelse;

 • Tyrkiets forfatning,
 • Atatürks principper og historie om den tyrkiske revolution,
 • Lov nr. 657 om embedsmænd,
 • Grundlæggende lovgivning om lokale administrationer

Det dækker emner.

Praktisk eksamenDet vil blive gjort på en måde til at dække måling af faglig viden og evner relateret til personalets titel og måling af funktioner såsom sportslig udholdenhed.

VURDERING AF EKSAMEN - FORMÅL TIL RESULTATERNE;

Mundtlig undersøgelse Republikken Tyrkiets forfatning, Atatürks principper og revolutionens historie, loven om embedsmænd nr. 657, den grundlæggende lovgivning om lokale forvaltninger er lavet af i alt 25 point, 100 point hver, og de point, der gives af medlemmerne af eksamensrådet registreres særskilt i protokollen.

Praktisk eksamen Den består af 100 fulde point, og de point, der gives af medlemmerne af eksamensnævnet, registreres separat.

Evaluering i eksamen Eksamensresultatet beregnes ved at tage 50% af den mundtlige del og 50% af den praktiske del af eksamenen, og de point, der gives af medlemmerne af eksamensnævnet, registreres særskilt i referatet. En minimumscore på 60 kræves for at blive betragtet som vellykket i eksamen.

Kandidaternes successcore, som er grundlaget for udnævnelsen, bestemmes ved at tage det aritmetiske gennemsnit af eksamensscoren, der er lavet af vores kommune, og KPSS-scoren og annonceret på vores kommunes websted.

I tilfælde af, at kandidaterne har de samme succespoint, prioriteres kandidaterne med høj KPSS.

Med udgangspunkt i den højeste succes-score bestemmes antallet af kandidater, der skal udnævnes, som hovedkandidat. Kommunen kan også udpege så mange vikar-kandidater som antallet af hovedkandidater. Listerne over hoved- og alternative kandidater vil blive annonceret på vores kommunes websted, og der vil blive givet skriftlige meddelelser til dem på listen.

Eksamen bestyrelse; Ved afslutningen af ​​eksamenen har den ret til at udelukke nogle eller alle de stillinger, der er annonceret i eksamensmeddelelsen, hvis den finder lave succesresultater eller ikke finder det tilstrækkeligt.

Under ansøgninger og procedurer betragtes undersøgelser af dem, der viser sig at afgive falske udsagn eller skjule sandheden på nogen måde, ugyldige, og deres opgaver udføres ikke. Selv hvis udnævnelsen af ​​sådanne sager bestemmes, annulleres deres opgaver. De kan ikke gøre krav på nogen rettigheder og vil blive indgivet en kriminel klage til den offentlige anklager.

Resultaterne af eksamenen kan indvendes skriftligt inden for syv dage efter offentliggørelsen af ​​succeslisten på vores kommunes websted. Indsigelser afsluttes af eksamensudvalget inden for syv dage, og den relevante person informeres skriftligt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar