Ankarakart-perioden begynder i Ankaras Ayas-distrikt

ayasta ankarakart-perioden begynder
ayasta ankarakart-perioden begynder

Anvendelsen af ​​ANKARAKART, kendt som et elektronisk billetsamlingssystem, bliver mere og mere almindeligt i Başkent. Efter EGO-busser og private offentlige busser er private offentlige transportkøretøjer (ÖTA), der betjener i de omkringliggende distrikter i Ankara, fortsat integreret i systemet. Fra mandag den 7. juni 2021 vil ANKARAKART blive brugt i 7 ÖTA'er, der tjener i Ayaş-distriktet.

Der er bestræbelser på at gøre ANKARAKART, som giver let adgang med et enkelt kort i hovedstaden, udbredt i de omkringliggende distrikter efter centrum.

Mens de undersøgelser, der er iværksat af EGO's generaldirektorat for at udvide brugen af ​​validatorer, fortsætter, er private offentlige transportkøretøjer (ÖTA), der leverer transporttjenester i de omkringliggende distrikter, fortsat integreret i dette system. Efter EGO-busser og private offentlige busser vil brugen af ​​ANKARAKART, som bliver mere og mere udbredt i ÖTA'er, også begynde i distriktet Ayaş fra mandag den 7. juni 2021.

ANKARAKART GÆLDER I 7 ÖTA-TJENESTER I AYAŞ-DISTRIKT

Bortset fra EGO-busser begyndte private offentlige busser (ÖHO) at blive integreret i ANKARAKART-systemet i Ankara, hvor private offentlige busser (ÖHO) skiftede til valideringssystemet fra september 2019.

EGO's generaldirektorat, der sigter mod at opkræve gebyrer gennem et enkelt system, meddelte, at ANKARAKART også vil være gyldigt for ÖTA'er, der tjener i Ayaş, fra mandag den 7. juni 2021.

ANKARAKART begyndte at blive brugt i 11 ETA'er, der betjener det elektroniske vejafgiftssystem i Çubuk og Akyurt-distrikterne den 96. november, og i 21 ÖTA'er i Elmadağ og Kahramankazan den 49. december, og nu er det tilknyttet Ayaş Cooperative, der tjener den 560-3 linje 7 ÖTA skifter til elektronisk billetopkøbssystem.

Mens validatorsystemet er installeret på ÖTA'erne, der betjener i Ayaş, vil borgere fra nu af kunne bruge ANKARAKART i distriktet med et enkelt kort. EGO's generaldirektorat planlægger at inkludere ELV'er, der tjener i alle omkringliggende distrikter i Ankara, i det elektroniske gebyrsystem og styrke inspektionsmekanismen i fremtiden.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar