Hvad er Apple CarPlay? Hvad du behøver at vide om Apple CarPlay

Hvad er apple carplay Hvad du har brug for at vide om apple carplay
Hvad er apple carplay Hvad du har brug for at vide om apple carplay

Smart-enheder, telefoner og tablets er blandt de uundværlige i den digitale tidsalder, vi lever i. Takket være disse enheder, som vi ikke har med os om dagen, udfører vi mange transaktioner fra online shopping til banktransaktioner og rejseplanlægning.

Vi følger endda vores daglige kalender, forretningsmøder, vejr- og vejforhold gennem disse smarte enheder. Sandheden er, at vores smarte enheder er vores personlige assistenter og gør vores liv lettere.

Derudover bruger vi vores smarte enheder og nogle applikationer, der gør vores arbejde lettere, mens vi kører fra et sted til et andet. I begyndelsen af ​​disse er navigationsapplikationer, der giver anvisninger og viser anvisninger.

Men konstant at bruge en smartphone eller tablet i køretøjet og se på en anden skærm kan sætte chauffører i vanskelige situationer og forårsage forskellige ulykker. Besvarelse af indgående opkald, sms'er eller forsøg på at åbne et kort, især under kørsel, kan henlede opmærksomheden på andre retninger.

Af denne grund er multimedieskærme i nye generation af køretøjer og teknologier, der kan optimeres til disse skærme, blevet udbredt. En af de mest populære teknologier blandt disse teknologier er Apple CarPlay. Af denne grund vil vi tale om Apple CarPlay i denne artikel. Lad os undersøge det sammen.

Apple CarPlay: Smart skærmsystem

Apple CarPlay er et smart displaysystem, der bruges i køretøjer i dag, der hjælper bilister. Takket være dette smartskærmsystem kan du foretage navigationsindstillinger, besvare indgående opkald, foretage opkald, se dine beskeder og lytte til musik uden at bruge din telefon under kørsel.

I sin enkleste definition giver Apple CarPlay dig mulighed for nemt at gøre alle de ting, du vil gøre med din iPhone, mens du kører. På denne måde kan du nemt fokusere på vejen og bruge Apple CarPlay som din pilot.
For at kunne bruge Apple CarPlay-applikationen skal dit køretøj dog understøtte denne applikation. Hvis dit køretøj understøtter Apple CarPlay-modulet, kan du forbinde dit multimediesystem og Apple CarPlay og dreje din bils skærm til din iPhones skærm.

Også i iOS 13 og nyere giver Apple CarPlay dig en enklere visning af vejen fremad. Det giver dig også mulighed for at følge Siri-forslag ét sted med lettere adgang til emner som kort, stemmestyring og kalenderbegivenheder. Du kan endda styre dit HomeKit-tilbehør som døråbnere ved hjælp af skærmen.

Brug af Siri i Apple CarPlay

Siri er en del af Apples iOS-operativsystem. Denne specielle software fungerer som en smart personlig assistent og informationsudforsker. Formålet med dette program er at besvare spørgsmål, komme med anbefalinger og udføre handlinger på webservices.

Af denne grund anbefales det at bruge Apple CarPlay med Siri, Apples stemmeassistent. Brug af Apple CarPlay via Siri er også meget sjovt og let. Med Siris såkaldte "Eyes Free" -teknologi kan du nemt sende beskeder, foretage opkald, afspille musik, få rutevejledning og nyde andre funktioner på din iPhone.

For at gøre dette skal du blot tænde Siris kontaktløse stemmekommandofunktion. Du kan nemt redigere Siri-indstillinger og tilladelser ved at gå til fanen "Indstillinger" på din iPhone. Derudover har køretøjer, der er kompatible med Apple CarPlay, en stemmekommandoknap øverst på rattet.

Du kan bruge stemmekommandoknappen på dit rat til at ringe til Siri, din personlige assistent. Ved at trykke på denne knap kan du angive din anmodning og aktivere Apple CarPlay.
Så hvordan kan du aktivere Apple CarPlay-applikationen?

Sådan opsættes Apple CarPlay

Du behøver ikke at downloade nogen app fra App Store for at bruge Apple CarPlay. Apple CarPlay er forudinstalleret på iPhone-operativsystemet. Hvis din bil understøtter Apple CarPlay, skal du bare slutte din iPhone via USB-kabel.
I USB-forbindelsessektionen i nogle køretøjer kan der også være klistermærker med Apple CarPlay eller et smartphone-ikon. Derudover understøtter nogle køretøjer også Apple CarPlay trådløst. Hvis dit køretøj understøtter trådløs Apple CarPlay-forbindelse, kan du bruge stemmekommandoknappen på rattet.

Bare sørg for, at din personlige assistent Siri er tændt, mens du gør disse. Gå derefter til Indstillinger> Generelt> CarPlay på din iPhone, og tryk på "Tilgængelige biler", og vælg din bil. Du kan også henvise til dit køretøjs brugervejledning for at få flere oplysninger.

Lad os se på, hvordan du kan organisere Apple CarPlay-applikationer.

Redigering af Apple CarPlay-apps

Apple CarPlay-applikationen viser de applikationer, som du kan bruge i køretøjet på multimedieskærmen på dit køretøj. Disse applikationer består af applikationer, som du kan bruge under kørsel uden at sætte dig i fare. Ud over disse kan du også redigere de applikationer, du vil have vist på din bils skærm, mens du bruger Apple CarPlay.
For at tilføje skal du fjerne og arrangere rækkefølgen af ​​applikationer på din iPhone;

  • 1. Gå til Indstillinger> Generelt, og tryk på "CarPlay".
  • 2. Vælg dit køretøj, og tryk derefter på "Tilpas".
  • 3. Du kan bruge knappen "Tilføj" eller knappen "Slet" til at tilføje eller fjerne applikationer. Du kan også trykke og trække i en app for at ændre rækkefølgen, i hvilken apps vises.

Næste gang din iPhone opretter forbindelse til CarPlay, vises dine apps på skærmen, som du vil have dem til. Det skal dog mindes om, at kun applikationer, der understøttes af CarPlay, vises på din skærm.

Hvilke køretøjer har Apple CarPlay?

Køretøjer, der understøtter Apple CarPlay, er for det meste moderne og nye generation af køretøjer. Især multimediesystemerne i de køretøjer, der er produceret for nylig, understøtter Apple CarPlay-applikationen.

Derudover skal ikke kun din bil, men også din iPhone understøtte denne applikation for at kunne drage fordel af Apple CarPlay-applikationen. Derfor skal du have en iPhone 5 eller højere for at drage fordel af denne applikation.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar