Atak Helicopters lærer ven og fjende at kende med ASELSAN

angrebshelikoptere vil genkende den venlige fjende med aselsan
angrebshelikoptere vil genkende den venlige fjende med aselsan

ASELSAN-produktet IFF Mod 5 / S Responder-enhed blev integreret i T129 Atak-helikopteren, og den var klar til brug, efter at testene var afsluttet. T129 Atak-helikopteren, som effektivt bruges af sikkerhedsstyrkerne, genkender ven-fjendens platforme med den enhed, der er produceret af ASELSAN.

T129 ATAK-helikopteren blev udviklet ved hjælp af nationale kapaciteter, der er unikke for Tyrkiet, for at imødekomme de tyrkiske væbnede styrkes angrebshelikopterbehov. Ydelsen til T129 ATAK-helikopteren er optimeret til krævende missioner i højt vejr i høj højde, og den fungerer effektivt i de tyrkiske væbnede styrkers operationer med sin høje manøvredygtighed og ydeevneevne under dag og nat.

Integration og test af ASELSAN-produktets IFF Mod 5 / S-responderenhed, designet under ledelse af forsvarsindustriens formandskab og brugt i forskellige helikoptere, fly, ubemandede luftfartøjer og skibe i T129 ATAK-helikopteren
færdig og klar til brug. De næste ATAK-leveringer foretages med vores originale produkt IFF Mod 5 / S Responder-enhed.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar