Europas største maskefabrik åbnet i Zonguldak

Europas maskefabrik med høj kapacitet åbnet i zonguldak
Europas maskefabrik med høj kapacitet åbnet i zonguldak

Præsident Recep Tayyip Erdoğan åbnede MFA Kocayusuf Production Complex, Europas højeste kapacitetsmaskefabrik. Fabrikken i Zonguldak vil producere 45 millioner partikelfælder og åndedrætsbeskyttende professionelle masker årligt. Det vil også producere 240 tusind hel- og halvgasmasker med forskellige kvaliteter og 910 tusind hel- og halvmasker med gasmaske hvert år.

I forbindelse med åbningen af ​​komplekset sagde præsident Erdoğan, at størrelsen af ​​den støtte, støtte og tilskud, de ydede for at minimere de økonomiske virkninger af epidemien, nåede 661 milliarder lira og sagde: ”Selv når hjulene i verden kom til en stilstand, den tyrkiske økonomi lukkede ikke. ”

FJERNELSE AF ZONGULDAK

Præsident Erdoğan besøgte Zonguldak Kommune under Zonguldak-programmet, der startede med åbningen af ​​Uzun Mehmet-moskeen. Ved at oprette en live forbindelse til Denizkurdu-øvelsen åbnede Erdoğan MFA Kocayusuf Mask Factory. Erdoğan afsluttede sine kontakter i Zonguldak med åbningen af ​​Filyos Port og den banebrydende ceremoni for anlæg til forarbejdning af naturgas.

Under sit besøg i Zonguldak var vicepræsident Fuat Oktay, minister for industri og teknologi Mustafa Varank, minister for miljø og urbanisering Murat Kurum, minister for energi og naturressourcer Fatih Dönmez, minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, næstformand for AK-partiet Binali Yıldırım , AK-partiet Vicepræsidenterne og parlamentsmedlemmerne var også til stede.

ARBEJDSKAPITALEN

I sin tale ved åbningsceremonien til MFA Kocayusuf Mask Factory sagde præsident Erdoğan, at de tilbragte en dag fuld af åbninger, artefakter og gode nyheder i Zonguldak, arbejdskraftens hovedstad.

SUND ÅND AF TYRKIET

Erdoğan sagde, at det nye produktionsanlæg i MFA Mask Factory, som blev indviet, ville være gavnligt, ”Vores firma, MFA Mask, der blev etableret i 2008 med sloganet" Tyrkiets sunde ånde, har udført meget vigtige arbejder i en kort tid. Tyrkiets første biomaske, som de udviklede udelukkende med indenlandske ressourcer, og hel- og halvmasker, der er specielt produceret til brug for vores retshåndhævende organ, er blot nogle få af disse produkter. sagde.

60 PERCENT EKSPORT

At udtrykke, at virksomheden arbejdede hårdt for at imødekomme den stigende efterspørgsel i epidemien og nåede en omsætning på mere end 2020 millioner lira, hvoraf 60 procent var eksport, i 250, da epidemien var mest intens, sagde Erdogan, at med dette tal, det er det største eksportfirma i Zonguldak.

ØKOVENLIG PRODUKTION

Understreger, at fabrikken fremstiller miljøvenlig produktion med vedvarende energi med solpaneler, sagde Erdoğan: ”Denne fabrik ved navn Kocayusuf har 45 millioner partikelfælder, åndedrætsværn, professionelle masker, 240 tusind hel- og halvmasker i forskellige kvaliteter, 910 hel og halv ansigtsgasmasker producerer filteret årligt. ” sagde.

UDVIDENDE EKSPORTRANSPORT

At bemærke, at de tyrkiske industriister fortsætter med at arbejde, producere og skabe beskæftigelse på trods af dem, der håber, at økonomien vil snuble, sagde Erdoğan, ”Jeg ændrer dette lidt mere. Først siger jeg investering, beskæftigelse, produktion og endelig siger jeg eksport. Nu gør Udenrigsministeriet alle disse fire. Hvis investering er investering, er beskæftigelse beskæftigelse, produktion er produktion, og eksport er eksport, især i Slovakiet. Det er selvfølgelig ikke nok, hvad gør vi ellers? Vi vil udvikle dette med en ekspansionistisk eksportmetode. ” han sagde.

Vi er på siden af ​​investorerne

Erdoğan forklarede, at Tyrkiets produktionskapacitet bliver stærkere dag for dag med indenlandske og internationale investeringer, og sagde at de også står ved alle investorer, der tilføjer støtte til landet med støtte-, incitament- og tilskudsprogrammer, der er nøje undersøgt for hver sektor.

Over vores hoveder

Udtryk for, at de beskytter alle, der stoler på den tyrkiske økonomi uden at diskriminere mellem lokale og udenlandske, uden at diskriminere eller marginalisere nogen, sagde Erdoğan: ”Enhver iværksætter, der producerer, eksporterer, leverer beskæftigelse og mad til vores folk og tilføjer styrke til vores økonomi, har et sted på vores hoveder. ” sagde.

NY INVESTERING PÅ VEJEN

Om, at de fik MFA Mask til at drage fordel af den støtte, incitamenter og tilskud, som staten yder under åbningen og udvidelsen af ​​fabrikken, og at virksomheden, som er en af ​​de første og største maskerproducenter i Tyrkiet, er på tærsklen til nye investeringer, sagde Erdogan, "Lige ved siden af ​​denne facilitet har den en investering med høj merværdi på 70 millioner lira. Jeg håber, at den nye filterfabrik, der vil producere produkter, vil blive sat i drift så hurtigt som muligt." han sagde.

STYRKENDE INVESTERINGER

Tak til fabriksledelsen for at fremskynde deres investeringer på et tidspunkt, hvor den globale økonomi blev kastet i en vortex af usikkerhed på grund af pandemien, sagde Erdoğan: "Jeg lykønsker vores ministerium for industri og teknologi, ministeren og hans team for at støtte sådanne investeringer, som styrke Tyrkiets magt. " sagde.

661 MILJARD TL SUPPORT

Erdoğan sagde, at størrelsen af ​​den støtte, støtte og tilskud, de yder for at minimere de økonomiske virkninger af epidemien, nåede 661 milliarder lira, ”Du ved, 'Hvor er regeringen?' De siger, vi har ydet 661 milliarder lira support. Med dette tal er Tyrkiet blandt de lande, der yder mest støtte til sine borgere og erhvervslivet under epidemiprocessen. På et tidspunkt, hvor selv de mest udviklede lande i verden kæmpede med en maskekrig, var der mangel på ventilatorer, og ældreomsorgshuse blev til lighuse, vi tilbød vores førsteklasses sundhedspleje til vores folk gratis. ” han sagde.

MASKEEKSPORT FORØGES 100 GANGER

Erdogan, ifølge optegnelserne fra Industrial Registry System, mens der var 14 maskeproducenter i Tyrkiet i begyndelsen af ​​epidemien, er dette antal steget til 424 i dag, og som et resultat af denne stigning i antallet af producenter, eksport af medicinske og kirurgiske masker er steget 100 gange, mens det var omkring 2019 millioner dollars i 2, vil det stige i 2020. Han sagde, at det steg op til 212,5 millioner dollars.

ANDEN VÆKST

”Selv da epidemien var på sit højdepunkt, og hjulene i verden stod stille, lukkede den tyrkiske økonomi ikke.” Erdogan sagde, takket være den private sektors indsats og statens støtte, er Tyrkiet det land med den højeste vækstrate på 2020 procent i 1,8, efter Kina, blandt G-20.

FREMSTILLINGSINDUSTRI BLIVER PIONJER

Erdoğan mindede om, at Tyrkiet nåede en rekordvækst på 2021 procent i første kvartal 7, ”Vi er meget glade for, at fremstillingsindustrien er vokset med 12,2 procent og er den sektor, der bidrager mest til vækst. Det faktum, at den registrerede beskæftigelse steg med 338 tusind i første kvartal i år sammenlignet med samme periode året før i vores industrisektor, er et tegn på, at væksten er sund og beskæftigelsesvenlig. sagde.

PRODUKTIONSBASISOIZ'er

Påpegede, at positiv udvikling også blev registreret i OIZ'er, som er Tyrkiets produktionsbaser, sagde Erdoğan, at beskæftigelsen der oversteg 2 millioner, og at trods epidemien steg elforbruget i OIZ'er med ca. 2021 procent i de første 5 måneder af 20 sammenlignet med til samme periode året før.

JERUSALEMS SIDSTE VAG

Under ceremonien sagde Fatih Furtun, fabrikschefen, at de eksporterer til 85 lande med deres 250 ansatte, hvoraf 24 procent er kvinder. At bemærke, at de startede opførelsen af ​​den anden fase af fabrikken, som er fortsættelsen af ​​denne investering, sagde General Manager Furtun. "Med din tilladelse vil vi kalde navnet på dette nye anlæg," Korporal Hasan fra Iğdır ", den sidste vagt for Jerusalem, en osmannisk soldat, der blev æltet med kærlighed til hjemland og tro." sagde.

$ 27 MILLIONER NY INVESTERING

Furtun understregede, at vores investeringer ikke vil være begrænset til dette, ”I tråd med de 2023-mål, som du har vejledt os, vil vi foretage en ny investering på i alt 27 millioner dollars ved Allahs orlov. Med disse nye investeringer; Vi etablerer en maskefabrik og et logistikcenter i Tyskland og Kasakhstan, en landbrugsautomationsmaskinfabrik i Zonguldak og en fødevarefabrik i Kastamonu. ” han sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar