Arbejdet startet for Ayvalık Fishing Shelter

Arbejdet er startet for Ayvalik Fisherman's Shelter
Arbejdet er startet for Ayvalik Fisherman's Shelter

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu tog til Balıkesir for at afholde en række kontakter. Minister Karaismailoğlu, som først mødtes med fiskerne i Altınova, besøgte derefter Ayvalık Center.

Taler i Ayvalık-distriktet i Balıkesir sagde minister Karaismailoğlu, at i dag er en vigtig dag for Balıkesir; Rådgivning om de igangværende projekter fra ministeriet for transport og infrastruktur i Balıkesir; Han sagde, at de vil besøge byggepladsen.

Karaismailoğlu sagde: ”Fredag ​​den 21. maj blev der oplevet en vigtig katastrofe i Ayvalık. På grund af den intense storm oplevede både vores fiskerbåde og udflugtsbåde meget vigtige problemer her. Som en stat har Ayvalık været på vores dagsorden siden den første dag. Vi gør en stor indsats for at løse denne katastrofe med mindst mulig skade og glemme den gamle skade. I de første dage blev en betydelig sum penge givet som en livline. Disse trin fortsætter for både vores fiskerbåde og vores udflugtsbåde. Vi har igangsat projekter med vigtige værker, der gør det muligt at fortøjle moderne fiskerihytter og udflugtsbåde og deres aktiviteter på en måde, der passer til Ayvalık. Når projekterne er afsluttet på kort tid, er de inkluderet i investeringsprogrammet; Vi vil gøre en stor indsats for at implementere dem på stedet hurtigst muligt. ”

”Der vil være meget vigtige udviklinger vedrørende marine strukturer i de kommende dage”

Da Karaisamiloğlu, ministeriet for transport og infrastruktur, har gennemført store projekter i hele Tyrkiet i de sidste 19 år, fortsatte han sin tale som følger:

”Ingen bør tvivle på, at der vil være meget vigtige udviklinger vedrørende marine strukturer i Ayvalık. Vi vil tage vigtige skridt for fremtiden for Ayvalık og derefter Balıkesir som et team sammen med vores metropolitanske borgmester, borgmestre, stedfortrædere, distriktspræsidenter. Vores store bedrifter inden for transport, infrastruktur, vej, flyselskab og jernbane fortsætter ad søvejen. Der vil være meget vigtige udviklinger vedrørende marine strukturer i de kommende dage.

Minister Karaismailoğlu, der også besøgte AK-partiets Ayvalık-distriktsformandskab inden for rammerne af Balıkesir-programmet, vil undersøge İvrindi-Victim Road-værkerne på Ayvalık-Balıkesir-vejen herfra. Karaismailoğlu, som vil fortsætte sit program ved at besøge guvernørskabet i Balıkesir, vil besøge Balıkesir Metropolitan Municipality efter fredagsbønnen. Karaismailoğlu, der vil mødes med partimedlemmerne under sit besøg på AK-partiets Balıkesir provinsielle formandskab, vil gennemføre undersøgelser på Balıkesir-Savastape Construction Site og Balıkesir-Dursunbey Construction Site.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar