Hvem vinder Aserbajdsjans Grand Prix? Max Verstappen eller Lewis Hamilton?

Aserbajdsjans Grand Prix

Baku City Circuit, den længe ventede Grand Prix på 51 omg, finder endelig sted i denne weekend. Løbet vil blive markeret kl. 13 BST, og fans har meget at se frem til fra denne serie. Vil den nye verdensmesterskabsleder Max Verstappen opretholde sin føring i Monaco? Dette vil kun være kendt, når løbet er slut.

Hvordan er Aserbajdsjans Grand Prix?

Forskellige kredsløb har forskellige effekter på ydeevnen hos forskellige drivere. 6 km sporet har en 2,2 km lige, der passer perfekt til lange DRS og hurtige flow-kampe. alle øjne Lewis Hamilton og Max Verstappenvil være i. Lewis Hamilton vandt 2018-udgaven, men Max har endnu ikke scoret en lignende sejr i en konkurrence. Sidstnævnte vandt dog Monaco-løbet og ser frem til at forsvare sin føring.

2018-udgaven var meget konkurrencedygtig, og Hamilton havde en eller anden måde held. Race leder Valtteri Bottas led en sen punktering, og Hamilton greb chancen. Selvom sådanne begivenheder finder sted, vil Hamilton se frem til at vinde på sine egne vilkår.

Leclerc får en ny transmission

Leclerc

Ulykker er meget almindelige på racerbaner, og Leclerc er en af ​​de seneste lovovertrædere. Føreren fik det for første gang i 3. kvartal, men styrtede senere ned i sit sidste løb. Holdet bag hans bil besluttede ikke at skifte gearkasse for at undgå en fem-plads gitter straf. Ferrarirapporterede, at det var det venstre drivaksel-hub, der mislykkedes, ikke transmissionen. Han startede ikke løbet og sluttede derfor ikke løbet i Monte Carlo.
Selvom holdet konkluderede, at gearkassen ikke er problemet, vil de stadig fortsætte og udskifte den. Flytningen kan ske uden straf, da det betragtes som en pensionering, selvom de krævede seks løb ikke er nået.

Leclerc tog pole position på Monaco GP. Han erklærede i et tidligere interview, at han lærte at være konsekvent og ikke tage risici i sådanne racingbegivenheder.

McLaren og Mercedes utilfredse med konkurrerende hold, der bruger Flexi-wing

De to hold mener, at de konkurrerende hold overtrådte reglerne for løbet ved at designe bagvingen på deres biler. Intet hold stod over for designprotester ved Monaco Grand Prix. Imidlertid kan Baku City Circuit ændre hele historien, da den har flere lange straights, hvilket betyder, at fleksible vingebiler kan være fordelagtige.

FIA har udsendt en erklæring om, at det kan føre til hårdere tests på politiets bagvinger. Men det gøres først, før Grand Prix i Aserbajdsjan. Mercedes-træner James Allison siger, at de vil "holde et åbent sind" om, hvorvidt Red Bull risikerer at bruge vingerne i det næste løb.

Sainz sagde, at Norris og McLaren skulle være begejstrede for Baku, da de allerede har en "raket" -bil. Ferrari havde en imponerende præstation i de første to øvelser i Monaco, hvor Charles Leclerc og Sainz førte Free Practice 2. Vi skal bare vente og se, om bilen har en fordel i forhold til holdets præstationer.

Hvem vinder løbet?

fodbold,i online sportsvæddemål Selvom det stadig er en leder, kan F1 heller ikke ignoreres, og det er derfor, det altid findes i forskellige sportsbøger. Lewis Hamilton har indtil videre vundet 5 ud af 3 løb. Max Verstappen vandt derimod to gange i de samme løb.

Derfor vil Aserbajdsjans Grand Prix 2021 være et hårdt løb, da Max Verstappen ser frem til at bevare føringen, mens Max Verstappen ser ud til at øge sine chancer for at blive den samlede vinder. Der er andre værdige konkurrenter, og vi kan bare vente og se, hvad de kan gøre under løbet.