BELMEK Kurser genåbner, City Tours begynder

Belmek-kurser genåbnes, byture begynder
Belmek-kurser genåbnes, byture begynder

Med starten på normaliseringsprocessen i Tyrkiet genstarter Ankara Metropolitan Municipality kulturelle og kunstneriske aktiviteter og erhvervsuddannelse, som blev suspenderet på grund af coronavirusepidemien. Institut for Kultur og Sociale Anliggender, der vil arrangere gratis byture med mobile busser fra og med 15. juni for borgerne i Başkent, der ønsker at lære deres by bedre at kende, genåbner også BELMEK-kurser, der gør det muligt for kvinder at have et erhverv.

En ny proces er startet med normaliseringstrin taget i Tyrkiet, hvor mange begivenheder er blevet annulleret eller udsat under pandemiprocessen.

Ankara Metropolitan Municipality har også afsluttet sine forberedelser til at genstarte de aktiviteter, som det var nødvendigt at tage en pause i hovedstaden i et stykke tid. Institut for Kultur og Sociale Anliggender starter BELMEK-kurser, der bidrager til, at kvinder har et erhverv, den 14. juni og byture, hvor historiske og kulturelle steder introduceres til indbyggerne i hovedstaden fra 15. juni.

FOR BYTURER ANVENDES TIL HOVEDSTADEN 153

Institut for Kultur og Sociale Anliggender arrangerer gratis byture for lokale og udenlandske turister såvel som dem i hovedstaden for at lære Ankaras historie og kultur at kende.

Med udflugterne, der starter tirsdag den 15. juni 2021, fra Anıtkabir til uafhængighedskriget (1. parlament), fra republikmuseet (2. parlament) til Hacı Bayram Veli-moskeen og Augustus-templet, fra Çubuk-1 Dam Recreation Område Mange steder op til Ankara Slot vil blive turneret med busser. Mens byture, der skal organiseres i distrikterne, arrangeres i henhold til dagene på de lokale offentlige markeder, er de, der ønsker at deltage i disse ture; Udover at lære distriktenes historie, kultur, turistmæssige og åndelige værdier, vil de også nyde at shoppe på lokale offentlige markeder.

På grund af COVID-19-foranstaltningerne modtages ansøgninger via Başkent 20 om gratis byture, som gennemføres med mobile busser til 153 personer.

BELMEK-KURSER TILTRÆKKER HØJ OPMÆRKSOMHED

Uddannelserne, der skal afholdes i 6 forskellige afdelinger i 59 kursuscentre, der tilhører BELMEK, og som er placeret i 31 hovedregioner og tiltrækker stor interesse fra borgerne i hovedstaden, starter den 14. juni under hensyntagen til de pandemiske forhold.

Hovedstadskvinder i alle aldre og erhverv over 18 år bidrager til familieøkonomien ved at gøre deres hobbyer til et erhverv på BELMEKs. De, der ønsker at ansøge om de kurser, der er blevet suspenderet på grund af coronavirus, kan tilmelde sig kurserne indtil 14. juni på følgende telefonnumre:

  • Cankaya: (0312) 433 82 71
  • Çayyolu: (0312) 235 78 69
  • Kecioren: (0312) 352 44 52
  • Mamak: (0312) 320 56 17
  • Xinjiang: (0312) 271 03 42
  • Yenimahalle: (0312) 507 37 70.
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar