Hvad skal du være opmærksom på under cykling?

Hvad skal du være opmærksom på, når du cykler
Hvad skal du være opmærksom på, når du cykler

Cykler, en af ​​de største lidenskaber i barndommen og vidne til vores mest behagelige øjeblikke, øger deres popularitet dag for dag. Cykler, der bruges som transportmiddel i mange byer, tilbyder også gode muligheder for natursportselskere.

Mange mennesker, der ønsker at tilbringe tid i kontakt med naturen ved at komme væk fra de problemer som stress og angst forårsaget af det travle byliv og menneskemængden, har for nylig henvendt sig til udendørs sport. Cykling, som er blevet en sport, der foretrækkes af mange mennesker fra universitetsstuderende frem for pensionister, er meget behageligt, men det udgør også en risiko.

Sørg for at bruge en hjelm

Ideen om at cykle udendørs, føle vinden, kan være meget tiltalende for dig. Selvom cykling er en behagelig og sund aktivitet, kan det dog have uønskede resultater, hvis der ikke træffes nødvendige forholdsregler.

Hjelm er en af ​​de sikkerhedsforanstaltninger, der absolut skal træffes. Fordi brug af cykel betyder balance på et tohjulet system, og denne balance kan undertiden blive forstyrret uden for din kontrol. Ved at bære hjelm under kørsel vil du ikke bringe din sikkerhed i fare i tilfælde af en mulig ulykke.

Forbered dine manchet knæpuder og handsker

Du behøver ikke at bære armmanchetter, knæpuder eller handsker under kørsel. Fordi der er et sikkerhedssele og hættesystem på køretøjet, der beskytter dig i mulige ulykkesituationer. Situationen på cyklen er dog meget anderledes. Din krop er sårbar fra alle sider. På dette tidspunkt er det faktisk nødvendigt at omdanne din krop til et karosserisystem. Til dette har du brug for armmanchetter, knæpuder og handsker. Når du tager disse forholdsregler, selv hvis du oplever et tilbageslag, kan du slippe af med den mindst mulige skade.

Aldrig uden briller

Under din cykeltur skal du være forsigtig og punktlig mod alt, der kan true din sikkerhed udefra. Til dette skal du så at sige åbne dine øjne. Så din vision skal altid være sund. Du kan få fluer eller støv i øjnene på et øjeblik. Vinden kan blæse hårdt, solen kan komme direkte til dine øjne, og i sådanne tilfælde vil dine øjne instinktivt lukke. Disse øjeblikke, måske ikke længere end et par sekunder, kan resultere i tab af kontrol, at ramme en fodgænger eller et dyr eller blive ramt af et andet køretøj. For at minimere muligheden for sådanne uheld skal du ikke forsømme at bære dine briller hver gang du cykler.

Hold hænderne på bremsen, når du kører ned ad bakke

At svinge fra den skråning kan virke som et meget behageligt øjeblik og adrenalinfyldt øjeblik, men det mindste uheld kan have resultater, som du aldrig troede var mulige. Af denne grund skal du ikke overlade kontrollen til din cykel, når du kører ned ad bakke. Som rytter skal du altid have kontrol.

Brug en cykelsti

Mange byer har cykelbaner. Det er meget vigtigt, at du vælger disse veje til en sikker tur. Men hvis der ikke er nogen cykelsti i det område, hvor du skal cykle, skal du helt sikkert bruge hornet og være ekstra forsigtig under kørslen, så chaufførerne bemærker dig.

Lad dit fokus være vejen

I dag bliver det ofte sværere at fokusere på en ting på grund af den fremadskridende teknologi og den hastighed, der kommer i vores liv. Men når du cykler, bør dit fokus helt sikkert være på vejen. For at være forberedt på eksterne stimuli og tage forholdsregler, når det er nødvendigt, er det nødvendigt at undgå adfærd som at lytte til musik, bruge telefonen eller se tilbage i stedet for at se fremad.

Få det nødvendige udstyr til natkørsel

At cykle i mørket uden forlygte er ganske risikabelt. Især hvis du kører på en vej med biler, vil cykling uden forlygter skabe effekten af ​​at bære en usynlighedskappe. For at blive bemærket i trafikken anbefaler vi, at du installerer hvide forlygter foran på din cykel og røde forlygter bagpå. Du kan gøre din kørsel endnu mere sikker ved at installere signallys.

Cykling er en aktivitet, der beroliger både krop og sjæl. Det slapper af mentalt, giver fred og arbejder på benmusklerne. Kredsløbssygdomme og hjertesygdomme kan også forhindres af de træningsbevægelser, der foretages i kroppen under cykling, men i nogle tilfælde kan cykling også have sundhedsfarer.

Cykling kan være gavnligt for folk, der har vægtproblemer, men der kan også være problemer på grund af vanskeligheder med at opretholde vægtkontrol. Da det vil være vanskeligt at balancere under kørsel, kan der forekomme smerter i lænden og ryggen. For ikke at opleve sådanne problemer ville det være en god mulighed at cykle med korte intervaller. I denne henseende kan du bestemme dine cykeltider ved at konsultere din læge.

Når du vælger en cykel, kan det medføre talje og rygsmerter at vælge en model, der ikke passer til din egen kropsstruktur. I sådanne tilfælde ophører cykling med at være en sjov aktivitet og bliver til en smertefuld proces. Af denne grund skal du vælge de mest passende modeller til dig, især hvis du planlægger at cykle i lange timer og tage cykelture i naturen.

Cyklen, som bliver både behagelig og sikker, når der træffes nødvendige forholdsregler, har også mange fordele. Cykling i byen giver forskellige fordele, såsom at forhindre trafikproblemer, beskytte naturen og en sund livsstil. For at læse vores artikel om cykling i byen og de lande, der har flest cykler her Du kan klikke.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar