Büyükkılıç: "Vores sporvognslinje fortsætter uden afbrydelse"

Vores buyukkilic-sporvognslinje fungerer uden problemer.
Vores buyukkilic-sporvognslinje fungerer uden problemer.

Kayseri Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç overvågede værkerne i Anafartalar-Terminal-City Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent Sporvognslinje, som er et af de projekter, der udføres for at gøre transporten af ​​byen mere behagelig og sagde: "Vores arbejde fortsætter uden afbrydelse . "

Præsident Büyükkılıç, der undersøgte sporvognslinjens arbejde på stedet, blev ledsaget af vicegeneralsekretær Hamdi Elcuman, vicegeneralsekretær Bayar Özsoy og projektleder for entreprenørfirmaet Hasan Tahsin Özarslan.

“Vi stræber efter at afslutte det et øjeblik”

Efter at have modtaget information fra projektleder Özarslan om Anafartalar-Terminal-Şehir Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent Sporvognslinjeprojekt fungerer, Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç erklærede, at de bestræber sig på at afslutte arbejdet her så hurtigt som muligt og sagde:

”Byggeriet på vores 7 kilometer lange linje, der starter i Tınaztepe-Anafartalar-regionen, fra vores nuværende terminalbygning og derefter foran vores City Hospital, som er vores stolthed, inklusive vores møbelby, der passerer for vores Nuh Naci Yazgan University og ved siden af ​​KUMSMALL fortsætter hurtigt. Jeg takker især vores entreprenørselskab. De fortsætter med at arbejde med kommunen i harmoni med kulturen. I solidaritet med vores nødvendige infrastrukturorganisationer bestræber vi os på at afslutte det så hurtigt som muligt. Som du ved fortsætter vores sporvognslinje i vores Talas-region. ”

“TRAMWAY LINES HAVE REACHED 48 KILOMETER I ALT”

I sin gennemgang sagde præsident Büyükkılıç, at med færdiggørelsen af ​​både Anafartalar-Terminal-Şehir Hospital-Nuh Naci Yazgan University-Mobilyakent sporvognslinje og Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu sporvognslinje vil den samlede sporvognslængde nå op på 48 kilometer. Efter færdiggørelsen af ​​både Talas-linjen og linjen i denne region vil den have nået en sporvognslinje på i alt 48 kilometer. Blandt disse værker er der 11 sporvognsbiler. Jeg takker især vores præsident og transportministeren. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar