Dacia annoncerer en særlig kampagne for juni

dacia annoncerede sit specielle tilbud for juni måned
dacia annoncerede sit specielle tilbud for juni måned

I juni introducerede Dacia en bred vifte af kampagnemuligheder for forbrugerne. Begrænset udgave 2021 modelår Duster Prestige 1.0 ECO-G 100 hk 4 × 2 E6DFuld, nye Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 hk og Dokker Combi Ambiance ECO-G 110 hk versioner til 60 TL lån med 24 måneders løbetid og 0,99 procent tilbydes XNUMX rentemuligheder.

I hele juni tilbydes Duster Eco-G 100 hk 4 × 2 LPG-version til forbrugere til en overkommelig pris, og Dokker Combi Ambiance ECO-G 110 hk-version tilbydes også til salg.

For den begrænsede udgave 2021-model Duster og New Sandero-modeller anvendes en 3 tusind TL swap-rabat på detailkøb.

Særtilbud for sundhedspersonale

I alle modeller af Dacia-personbiler opkræves ikke sundhedspersonale for de lån, der anvendes fra Dacia Finans, og præsenteres også med produktet Maxxi Maintenance, der dækker den første periodiske vedligeholdelse af køretøjet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar