Naturligt akvarium Gokpinar Lake forbereder sig på at være vært for sine besøgende

naturligt akvarium gør sig klar til at byde sine besøgende velkommen til gokpinar søen
naturligt akvarium gør sig klar til at byde sine besøgende velkommen til gokpinar søen

Ifølge erklæringen fra Sivas guvernørskontor startede landskabspleje og landskabspleje i Gökpınar-søen, der ligner et naturligt akvarium og blev medtaget på listen over "følsomme områder, der skal beskyttes" med godkendelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, blev afsluttet i overensstemmelse med Gökpinars ånd.

Inden for rammerne af projektet, der sigter mod at afbalancere den daglige besøgstæthed i Gökpınar, blev nye rum med kamelier, promenade og udsigtsområder, siddeområder, legepladser og mange udstyr oprettet ved hjælp af træmaterialer.

Arrangementsværker, hvor den eksisterende naturlige struktur bevares, og de grønne områder øges, blev afsluttet på kort tid af den særlige provinsadministration i regi af guvernørens kontor.

I erklæringen ”Vi vil gerne takke folket i Sivas, ikke-statslige organisationer, offentlige institutioner og alle, der bidrog til vores bestræbelser på at beskytte vores anatolske onde øje-perle, Gökpınar, og at videregive den til fremtidige generationer. Du er inviteret til at se Gökpınar-søen, der byder hundredvis af lokale og udenlandske besøgende velkommen midt i steppen med harmonien mellem turkisblå farver og storslået natur med sit fornyede miljø. ” udsagn blev inkluderet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar