Hvornår vil det mødes med Eastern Black Sea Railway?

hvornår møder det østlige sortehav jernbanen
hvornår møder det østlige sortehav jernbanen

CHP Trabzon-stedfortræder Ahmet Kaya mindede TCDD's generaldirektør Ali İhsan Uygun om, at der ikke er nogen jernbane i Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane og Ordu under de offentlige økonomiske kommissions møder, hvor statsbanerne blev drøftet og sagde: ”Præsident Karadenizli, transportminister Trabzonlu, TCDD General Manager og vicegeneraldirektør Ordulu. En vicedirektør fra Rizeli. På et tidspunkt hvor så mange Sortehavsfolk har så meget magt og mulighed, hvis en jernbane ikke kommer til Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Ordu, Gümüşhane, hvornår vil den komme? ” sagde.

TC i Public Economic Enterprises Commission i Grand National Assembly of Turkey. Møderne i Generaldirektoratet for Statens Jernbaneadministration og dets datterselskaber fandt sted. På mødet med deltagelse af TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun og bestyrelsen tog CHP Trabzon stedfortræder Ahmet Kaya op jernbanespørgsmålet, som var Trabzons 97-årige drøm. I sin tale til TCDD General Manager Ali İhsan Uygun og bestyrelsen sagde Kaya:

INGEN JERNBANE TIL TRABZON TIL 2029

”Der er et tyrkisk jernbanekort fra 2002 i transportministeriets budgetpræsentationshæfte. Der er ingen 1 meter jernbane i nogen af ​​disse provinser fra Samsun til Sarp Border. Vi kommer til 2020. Atten år går. I atten år er der ikke lagt en jernbane på 1 meter i denne region. Vi kommer til 2023. Der er ingen tegn på, at der skal lægges 2023 meter jernbane inden 1. Dette er transportministeriets oplysninger, og vi kommer til 2029. Heldigvis vises en linje fra Erzincan til Trabzon og Rize i 2029. Denne linje, der vises i 2029, fremstår imidlertid som "linjen i projektforberedelsesfasen" ifølge transportministeriets kort over jernbanen. Med andre ord er der ingen jernbane, der slutter eller begynder at køre selv i 2029. Hr. Præsident sagde, at det vil starte i 2023, hr. Binali sagde, at det vil ende i 2023. Alle siger noget andet. Befolkningen i det østlige Sortehavsregion bliver bedraget. Vi accepterer ikke dette. ”

PRÆSIDENT, TRANSPORTMINISTER, TCDD MANAGER FRA SORT SØ, MEN ...

”Hr. Præsident er altid stolt over, at han er fra Rize og Sortehavet. Transportminister Adil Karaismailoğlu fra Trabzon, min landsmand og kollega, vi tog også eksamen fra det samme universitet. Ali İhsan Uygun Ordulu, vores General Manager og formand for bestyrelsen for TCDD. İsmail Hakkı Murtazaoğlu, vicegeneraldirektør for TCDD Ordulu. En anden vicegeneraldirektør er Ömer Özgür Rizeli. Præsident Karadenizli, transportminister Trabzonlu, General Manager Ordulu, hvad hvis på et tidspunkt, hvor så mange Sortehavsfolk har så meget magt og mulighed for at gøre forretninger, hvis de går til Trabzon, Gümüşhane, Rize, Artvin, Giresun, Ordu i andre ord, hvis jernbanen ikke kommer til det østlige Sortehav, betyder det, at den aldrig kommer. I 1924 kom Mustafa Kemal Atatürk til Trabzon og sagde: "Næste gang jeg kommer til Trabzon, er det min største drøm at se, at dette sted er forbundet med jernbanerne". År gik, vi troede altid på den drøm. Præsident for Samsun sagde i sin tale: 'I virkeligheden har vi strikket Anatolien med jernnet'. Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Ordu er ikke anatoliske? Hvis du dækkede Anatolien med jernnet, hvorfor er der ingen 1 meter jernbaner i disse provinser?

HER ER MAGTENS JERNBANELØFTER

”Præsidenten for perioden, Abdullah Gul, sagde i 2010: 'Jernbanen til Trabzon er Tyrkiets behov.' Ministeren for miljø og urbanisering sagde på det tidspunkt lignende ting igen i 2013. I 2015 er Tayyip Bey premierminister og siger: 'Erzincan-Trabzon-jernbanen vil passere Gümüşhane. I denne sammenhæng er undersøgelsesprojekterne afsluttet.' Tayyip Bey siger selv i sin erklæring i Trabzon, at undersøgelsesprojekterne blev afsluttet i 2015. Minister Süleyman Soylu siger i 2015: 'Ruten er bestemt, undersøgelsen er afsluttet, projektet starter'. Mr. Binali Yıldırım sagde: ”Erzincan-Trabzon-jernbanen er testamentet for Mustafa Kemal Atatürk. Hans vilje blev glemt af det parti, der fulgte efter ham. Nu skal vi bygge Trabzon-Erzincan-jernbanen indtil 2023, 'siger han. Binali Bey siger selv, at de vil bygge Trabzon-Erzincan-jernbanen i 2016 for 5 år siden i 2023. I 2017 siger præsident Erdoğan igen: 'Udbuddet til Trabzon-Erzincan-jernbaneprojektet vil blive afholdt i år'. På AKP Trabzon-provinskongressen i februar 2021 sagde hr. Præsident: 'Vi afslutter rutestudierne af vores Trabzon-Erzincan-højhastighedstogprojekt, så starter vi byggeriet'. Til dem, der siger, til dem, der lover, men der er intet i midten. Lad os gøre denne jernbanedrøm til virkelighed i dette semester. Nok er nok, vi har ikke længere råd til at vente, dvæle, tomme ord. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar