Spis ikke is om dagen! Så hvornår skal der spises is?

spis ikke is i rolige dage, hvornår skal is spises
spis ikke is i rolige dage, hvornår skal is spises

Dr. Fevzi Özgönül sagde: ”Vi er i perioden med coronavirus. Selvom der er afslapning i forbudene, skal du ikke slappe af forbuddene fra din krop for at være sund. Hvis du vil spise is i denne periode, hvor vi begynder at efterlade det kolde vejr, skal du ikke spise om dagen! For at sukkeret i isen ikke skal være skadeligt, er spisetiden efter kl. 22.00. ” sagde.

Sommeren er kommet, siger de, hvis der ikke er nogen sommer, er der ting at få. Vi kalder det uspiselige must-haves. Store og små alles yndlings "Is" ...

Især kronen i sommersæsonen er is rig på vitaminer og mineraler. Dr.Fevzi Özgönül gav oplysninger om detaljerne i is.

Sammen med vitaminerne i gruppe A, B, C, D og E er mineraler som calcium, fosfor, magnesium, natrium, kalium, jern og zink meget vigtige for vores krop. Især i vækstalderen øges vigtigheden af ​​disse behov meget mere. Den nemmeste og mest behagelige måde er at spise is.

Is blev først produceret af kineserne for omkring 3000 år siden. Isproduktion, der spredte sig til USA i 1777, var en mad, der kun blev produceret derhjemme indtil midten af ​​det 19. århundrede. I anden halvdel af 2000'erne begyndte isproduktionen at industrialisere sig.

Men hvornår skal der spises is?

Nu har alle sammen allerede tænkt, at du skal spise i løbet af dagen, men ikke sent på grund af sukkeret i det, så det ikke vender tilbage som mave og hofte. Hvis du vil spise is, skal du ikke spise det om dagen, så sukkeret i isen ikke er skadeligt, spisetiden er efter kl. 22.00 om aftenen.

Mange raske mennesker, der går en aftenvandring i sommerområder, danner en kø foran isbaren. Næsten alle er sunde, de har ikke vægtproblemer, og vi tror, ​​de ikke vil have vægtproblemer i deres fremtidige liv.

Hvis du vil fortjene at spise is, skal du spise de næringsstoffer, din krop har brug for i løbet af dagen til morgenmad og frokost. For at disse fødevarer skal fordøjes godt, mens du spiser, skal du holde dig væk fra søde og bagværk, der let imødekommer kroppens sukker behov. Lad din mad fordøjes grundigt. Tillad omkring 7-8 timer til fordøjelsen, og når du er sikker på, at alt, hvad du spiser, fordøjes, har du ikke noget problem, hvis du spiser is.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar