EGO annoncerer månedens chauffører valgt til marts

ego annoncerede månedens chauffører valgt til marts
ego annoncerede månedens chauffører valgt til marts

I ansøgningen "Driver of the Month", der blev lanceret i 2021 af EGO's generaldirektorat, blev de navne, der blev bestemt for marts måned, annonceret. Som et resultat af valget i 5 regioner, en chauffør fra hver region; Adem Köşker fra direktoratet for 1. region busdrift, Murat Baysal fra 2. region, Hayrullah Karademir fra 3. region, Hakan Cihan fra 4. region og Caner Demirel fra 5. region blev bestemt som "Månedens fører".

Zafer Tekbudak, vicegeneraldirektør for EGO, Yahya Şanlıer, chef for busoperationsafdelingen, og Ayten Gök, chef for serviceforbedring og institutionel udviklingsafdeling, mødtes med "månedens chauffører" valgt til marts på den 5. regionale afdeling for busoperationer Direktoratet. I sin tale her lykønskede Zafer Tekbudak de chauffører, der blev anset for værdige til prisen for den opmærksomhed og omsorg, de udviste, mens de udførte deres opgaver, og sagde: "Jeg kysser dig i panden for at reflektere servicekvaliteten i vores generaldirektorat til borgere ved at tilbyde en respektfuld og smilende service. "

Tekbudak erklærede, at kravene fra vores borgere, der kommer gennem Başkent 153-systemet, vedrørende de tjenester, der tilbydes med offentlig transport i Ankara-transport, omhyggeligt vurderes af vores relevante regionale direktorater og felthold; ”Ligesom vores hjerte gør ondt, når vores borgere klager over vores chauffører, får vores taknemlighed på dine vegne vores bryst til at svulme op”. sagde. Tekbudak delte nogle af takkebeskederne fra borgerne med månedens chauffører og sagde, at hans dør altid er åben for dem. Efter sin tale præsenterede Zafer Tekbudak et "Certificate of Appreciation" til månedens chauffører.

Blandt kriterierne for evaluering af månedens chauffør er der ni emner: takbeskeder for chaufførernes positive adfærd over for borgerne, overholdelse af trafikreglerne, harmoni med deres kolleger og overordnede, arbejdsdisciplin og opmærksomhed at tage tøj på. Chauffører valgt som månedens chauffør belønnes med en løn på ti dagsløn.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar