Pas på ældning i hænderne!

pas på, lænet på hænderne
pas på, lænet på hænderne

Dr. Sevgi Ekiyor gav oplysninger om anti-aging behandlingsmetoder mod rynker i hænderne. Vores hænder ældes, svarende til vores ansigt, med tab af volumen, rynker og pigmentændringer.

Vores hænder ældes, svarende til vores ansigt, med tab af volumen, rynker og pigmentændringer. Men da vores hænder er et område, som vi forsømmer at passe på i forhold til vores ansigt, kan symptomerne være mere alvorlige. Da vores hænder har flere sener og årer, der udsættes med alderen, vil tegn på aldring manifestere sig stærkere. Fyldstoffer som hyaluronsyre og calciumhydroxyapatit kan bruges til at camouflere sener og vener for at forbedre volumen tab i hænderne og skabe anti-aging.

Selvom årsagen til ældning i hænderne vises som volumetab, hvilket er en naturlig tilbagevenden til aldring, har skadelige ultraviolette stråler fra solen også en stor effekt på vores hænder. Ligesom vi beskytter vores ansigt, er vi også nødt til at beskytte vores hænder mod skadelige solstråler. Af denne grund skal du gøre cremer indeholdende SPF 50 til en daglig vane for både dine hænder og ansigt.

Fyldstoffer, der påføres hænderne, er en behandlingsform, der bruges til at vende tegn på aldring. Et fyldstof fremstillet af stoffer, der findes naturligt i en krop, injiceres over hænderne for at erstatte væv, der er tabt på grund af aldring. Således genvinder hænderne deres ungdommelige og livlige udseende. Efter fjernelse af vævstabene på hænderne startes eventuel pletbehandling. Forskellige mesoterapi- og laserprotokoller kan bruges til pletbehandling.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar