Industrial Robot Automation og dens fremtidige konference finder sted den 22. juni

industriel robotautomatisering og dens fremtidige konference finder sted i juni
industriel robotautomatisering og dens fremtidige konference finder sted i juni

Industrial Robot Automation og dens fremtidige konference, arrangeret i samarbejde med Hannover Fairs Turkey og ENOSAD (Industrial Automation Manufacturers Association), finder sted tirsdag den 22. juni 2021. På konferencen, som afholdes gratis på forbindelsesdage.com-platformen, vil den nuværende situation og fremtid for robotter i branchen blive delt af branchens førende navne.

Industrial Robot Automation og dens fremtidige konference, arrangeret i samarbejde med Hannover Fairs Turkey og ENOSAD (Industrial Automation Manufacturers Association), finder sted tirsdag den 22. juni 2021 på connectiondays.com, den digitale begivenhedsplatform for Hannover Fairs Turkey.

På konferencen, hvor emner som industrielle, mobile og samarbejdende robotter, industriel kunstig intelligens, 5G, internet af ting, robotprocessautomatisering og robotintegrator vil blive drøftet, kvaliteten, som disse produkter vil tilføje til førende sektorer som bilforsyningsindustrien, hvidevarer, mad, sundhed, tekstil og maskiner, begreber som effektivitet og hastighed vil blive formidlet til publikum af eksperter inden for deres områder.

Hannover messer Tyrkiets digitale begivenhedsplatform http://www.connectiondays.com I online-arrangementet, som afholdes gratis, afholdes online-arrangement gratis med temaerne "Robot Usage Experiences of Businesses, Robot Automation After the Pandemic: How Industrial Robots Spread in SMEs ?, Dissemination of Robot Brug i industrien og let erhvervelse, fremtidens robotautomatisering og supplerende teknologier, Rise of Automation: Hyperautomation ". Panelet er inkluderet.

De, der ønsker at være en del af digitaliseringen i branchen og forberede deres forretning på fremtiden, kan tilmelde sig konferencen, hvor værdifulde moderatorer og eksperttalere vil dele deres oplevelser via connectiondays.com/events/industriyel-robot-automation-and -future / registreringsadresse.

Guldsponsorer til konferencen, hvis hovedsponsor var ABB Robotics and Manufacturing Automation, KUKA Turkey, Leuze Electronic, Omron Electronic, Yaskawa Turkey, er Entek Automation, Fanuc, Mitsubishi Electric, Schmalz Vacuum, Schunk og Staubli Premium Sponsor, Bosch Rexroth, Hidtek Makina, Otkon Engineering og SMC Turkey.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar