Pålidelig brugssalgsservice til alle mærker og modeller fra autoriserede Ford-forhandlere

Startede proxysalg med sælge mit køretøj
Startede proxysalg med sælge mit køretøj

Ford Otosan startede proxysalg med sin nye service "Sælg mit køretøj" til køretøjsejere, der har brug for professionel support til salg af brugte køretøjer. Inden for rammerne af tjenesten udstilles køretøjer online og brugte udstillingsområder for autoriserede forhandlere på vegne af køretøjsejeren og sælges til værdi.

Ford Otosan, det førende selskab i den tyrkiske bilindustri, begyndte at levere salgstjenester med bilejerens fuldmagt for at imødekomme det stigende behov for professionel support til salg af brugte køretøjer på grund af arbejdsbyrde, tidsbegrænsninger, sikkerhed risici, mangel på teknologisk viden og sundhedsproblemer.

Folk, der ønsker at sælge deres nuværende køretøj for at købe et nyt eller brugt køretøj, kan drage fordel af tjenesten "Sælg mit køretøj" ved at lave en aftale med en af ​​forhandlerne i Ford Second Hand-forhandlernetværk. Inden for rammerne af tjenesten "Sælg mit køretøj" bestemmes prisen på køretøjet ved at beregne køretøjets aktuelle markedsværdi gennem et upartisk system til vurdering af brugt køretøj. Efter den TSE-godkendte "F-vurdering" -proces, der tilbydes af Ford-autoriserede forhandlere uanset model og mærke, og salgsprisen er bestemt, begynder proxy-salgsprocessen. Efter rengøring, mini-reparationer og professionel fotografering, hvis det er nødvendigt, vises køretøjet både online og i forhandlerens brugte biludstillingslokale.

Ford Otosan, der leverede alle former for ekspertise, herunder maling, karrosseri, motor, mekaniker, vejtest, løft og køretøjskontrol, til forbrugere gennem sine autoriserede Ford-forhandlere sidste år med teams af eksperter inden for deres områder, efter meget efterspurgte "F-ekspertise" -tjeneste. har føjet en ny til sine tjenester.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar