Fuat Oktay, Tyrkiet bliver verdensleder inden for flyvende køretøjer

fuat oktay Tyrkiet bliver verdens førende med flyvende køretøjer
fuat oktay Tyrkiet bliver verdens førende med flyvende køretøjer

Vicepræsident Fuat Oktay, der deltog i Efficiency Technology Fair, der blev oprettet i ATO Congresium i Ankara, sagde i sin tale: "Når vi kommer til flyvende køretøjer, vil du nu se et Tyrkiet, der vil spille for verdensledelsen".

I sin tale erklærede Oktay, at banebrydende nye og innovative teknologier som kunstig intelligens, autonome køretøjer, robotproduktionssystemer, augmented reality og internet af ting er blevet en kendsgerning i menneskeliv og sagde: ”I dag er alle faktorer, der påvirker produktiviteten direkte påvirket af digital teknologi og teknologisk udvikling.

Højteknologi betyder høj effektivitet og høj merværdi. Ifølge prognosen forventes banebrydende teknologier som cloud computing at bidrage med cirka $ 2030 billioner til den globale økonomi i 16. En anden sagde i rapporten om fremtiden for din virksomhed efter Kovid-19: "Jeg tror, ​​at nye job vil blive skabt til ca. 2030 millioner mennesker i 11 takket være automatiseringens positive effekt på produktivitet og vækst."

Oktay udtrykte, at elbilen ikke kun handler om bilen for dem, og sagde: ”At rejse en separat sektor, der vil fungere som lokomotiv i sektoren inden for elektronik, autonom og informatik, og som vil fungere som lokomotiv for det udviklede under- industri. Ud over et Tyrkiet, der siger, at vi nu kun er i elektriske køretøjer, er der investeringer, vi har foretaget til næste trin. Med andre ord, når vi kommer til flyvende køretøjer, vil du se et Tyrkiet, der vil spille for verdensledelsen. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar