Hvad er Wi-Fi? Hvornår blev Wi-Fi opfundet? Hvordan fungerer Wi-Fi?

hvad er wi fi, hvornår blev wi fi opfundet, hvordan fungerer wi fi
hvad er wi fi, hvornår blev wi fi opfundet, hvordan fungerer wi fi

Wi-Fi er et koncept, der indeholder forskellige tekniske detaljer. Lad os dog først undersøge, hvad Wi-Fi betyder pr. Definition.

Hvad er Wi-Fi?

Forkortelsen Wi-Fi er afledt af konceptet Wireless Fidelity, hvilket betyder Wireless Hotspot. På samme tid som definitionen af ​​Wi-Fi, "Hvad er trådløst internet?" Du kan også finde svaret på spørgsmålet. Det meste af tiden leverer vi internetforbindelsen, som har været uundværlig i vores daglige liv i lang tid, via Wi-Fi. Ved at bruge Wi-Fi-teknologi kan du levere internetforbindelsen til dine enheder op til en bestemt afstand, og du kan udføre dine nødvendige transaktioner gennem denne forbindelse uden at begrænse din fri bevægelighed. For at kunne bruge denne teknologi skal den enhed, der skal forbindes til internettet, understøtte Wi-Fi-teknologi. Alle enheder med nutidens teknologi understøtter denne type forbindelse.

Hvad er bærbar Wi-Fi?

Med den bærbare internettjeneste, som generelt er en tjeneste, der leveres af operatørerne, kan du have mulighed for at oprette forbindelse til internettet i ethvert miljø. Du kan oprette forbindelse til internettet på alle åbne eller lukkede steder takket være den bærbare Wi-Fi, som du kan betjene ved at slutte den til den enhed, du opretter forbindelse til internettet. Bærbart Wi-Fi kan være en ideel type forbindelse til mobile medarbejdere og hyppige rejsende.

Hvad er Wi-Fi-båndbredde?

Båndbredde henviser til den tilgængelige kanalkapacitet i datatransmission og det maksimale antal frekvenser, der kan bæres på den kanal. Jo større båndbredde, jo større mængde data overføres. Båndbredde udtrykkes i bits pr. Sekund. Generelt kan nutidens netværksforbindelser måles i millioner af bits pr. Sekund.

Hvad er en internetdistributør?

Internetdistributør eller Wi-Fi-distributør, også kaldet adgangspunkt; Det er navnet, der gives til enheden, der gør det muligt for mere end en enhed såsom computer, telefon, tablet at oprette forbindelse til internettet. Disse enheder bruges generelt til at distribuere kabelforbundne eller trådløse internetforbindelser. Du kan også bruge internet distributører som signal repeatere. Signal repeater-funktionen bruges generelt indendørs til at give adgang på slutpunkter, hvor internetadgang er vanskelig.
wifi-historie

Hvordan fungerer Wi-Fi?

Wi-Fi-systemet, som er et trådløst netværk, fungerer med radiofrekvens. For at give Wi-Fi-forbindelse skal signaludbredelse leveres ved hjælp af et modem eller lignende enhed. Enheder som computere, telefoner og tablets modtager signaler og konverterer dem til data. Den forbindelse, der tilbydes af internetudbyderen, leveres af modemmet. Wi-Fi tilvejebringer på den anden side dannelsen af ​​et trådløst netværk ved at sprede forbindelsen med de frekvenser, som de modtagende enheder vil registrere. På denne måde finder en signaludveksling sted mellem enheder med Wi-Fi-udstyr. En krypteringsmetode bruges til at give sikkerhed, når du opretter forbindelse til Internettet via Wi-Fi. Det er sikkerhedsprotokoller, der muliggør overførsler med krypteringsmetode. Den mest foretrukne og sikre krypteringstype i dag er WPA2.

Hvornår blev Wi-Fi opfundet?

Wi-Fi-historien går tilbage til 1970'erne. Oprettelsen af ​​et netværkssystem kaldet ALOHAnet ved University of Hawaii i 1971 var et af de første trin i Wi-Fi. Kaldt "far til Wi-Fi", Vic Hayes begyndte at arbejde på teknologien i dag kendt som WaveLAN under paraplyen af ​​NCR Corporation i 1974 og ledede dermed udviklingen af ​​Wi-Fi. I 1991 udviklede AT&T Corporation og NCR Corporation den banebrydende version af 802.11, den trådløse netværksstandard, der stadig anvendes i dag. Den første version af IEEE 802.11-standarden, som stadig opdateres og bruges, blev udviklet af Institute of Electrical and Electronics Engineers i 1997. Wi-Fi Alliance blev dannet i 1999 for at bringe Wi-Fi-varemærket til live. Navnet på Wi-Fi blev bestemt af brandkonsulentfirmaet Interbrand i samme år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar