Hvem er Veyis Ates, hvor er han fra? Hvorfor er Veyis Ateş på dagsordenen?

hvem er veyis ates hvorfra veyis ates hvorfor er veyis ates på dagsordenen
hvem er veyis ates hvorfra veyis ates hvorfor er veyis ates på dagsordenen

Mens Veyis Ateş blev en af ​​de mest omtalte på Twitter, begyndte biografien om Ateş, der var vært for Tyrkiets Pulse Special-program, at blive undersøgt. Så hvorfor er Veyis Ateş på dagsordenen? Hvem er Veyis Ates? Hvor kommer Veyis Ates oprindeligt fra? Hvor gammel er Veyis Ates? Hvad gør han, hvad er hans hovedbeskæftigelse?

Abdurrahman Veyis Ateş blev født i 1973 i Tarsus, Mersin. Ateş, der afsluttede sin bachelorgrad ved Marmara University, Teologisk Fakultet, Institut for Religionsfilosofi, blev interesseret i radio i løbet af sine universitetsår og gik ind i radioudsendelsesområdet med Cem Radio.

Ateş begyndte at arbejde på TV NET i 2006, hvor han var vært for Main News, News Perspective med Kürşat Bumin og İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History med Kadir Mısıroğlu SohbetHan præsenterede programmerne Ankara-Istanbul og Habere Glance. Ateş, der er tæt beslægtet med radio, gjorde også radioudsendelser. Han blev overført til Habertürk TV i 2013, og efter et stykke tid blev han udnævnt til General Manager for Habertürk TV. Veyis Ateşs liv og biografi er i vores nyheder. Ateş begyndte at arbejde i TV NET i 2006, hvor han var vært for Main News, News Perspective med Kürşat Bumin og İbrahim Karagül, Perspective, Towards the Evening and History with Kadir Mısıroğlu SohbetHan præsenterede programmerne Ankara-Istanbul og Habere Glance. Han flyttede til Habertürk TV i 2013 og blev General Manager for Habertürk TV i 2016. Ateş meddelte, at han ville fratræde denne stilling i 2018 og fortsætte sit liv som programmør og forfatter.

 

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar