IMM køber 45 nye elbiler til øerne

IBB køber nye elbiler til øerne
IBB køber nye elbiler til øerne

IMM køber 45 nye elbiler til øerne
IETT GENERAL DIRECTORATE

Indkøb af 45 elektriske køretøjer til 14 personer vil blive tilbudt ved åben udbudsprocedure i overensstemmelse med artikel 4734 i lov om offentlige indkøb nr. 19. Detaljerede oplysninger om auktionen kan findes nedenfor:
Tender Registration Number: 2021 / 285186
1 Administrationschef
a) Adresse: Şahkulu Mah. Erkan-i Harpsok. Nej: 2 Tunnel 34420 Beyoğlu BEYOĞLU / ISTANBUL
b) Telefon- og faxnummer: 212 372 34 35 - 212 252 10 17
c) E-mail-adresse: cevdet.akarsu@iett.gov.tr
ç) Internetadresse, hvor udbudsmaterialet kan ses (hvis det er tilfældet): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Emnet for buddet
a) Kvalitet, type og mængde:
1 vare Køb af 45 elektriske køretøjer til 14 personer
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
b) Leveringssted: Den leveres til Büyükada, der ligger inden for Istanbuls grænser.
c) Leveringsdato: Leveringstid; Det er perioden startende fra datoen for arbejdets påbegyndelse indtil levering af varerne til administrationen til gengæld for det bevægelige midlertidige kvitteringscertifikat i funktionsdygtig / klar til brug i Büyükada inden for Istanbuls grænser. Leveringsperioden for alle de elektriske køretøjer, der er omfattet af dette tilbud, er 90 kalenderdage. Delvis levering vil ske i partier med 1. parti 10 stykker inden for 30 kalenderdage, 2. parti 15 stykker inden for 60 kalenderdage, 3. parti 20 stykker inden for 90 kalenderdage.

3-Tender
a) Placering: Generaldirektoratet for IETT Enterprises Indkøbsafdeling 3. sal Kommissionsrum Şahkulu Mah. Erkan-ı Harpe Sok. No: 2 Metrohan Tünel 34420 Beyoğlu / İSTANBUL
b) Dato og klokkeslæt: 29.06.2021 - 11: 00

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar