De berettigede til at tage IMM-brandmandsexamen blev annonceret

De, der er berettiget til at deltage i brandmandsexamen, er blevet annonceret
De, der er berettiget til at deltage i brandmandsexamen, er blevet annonceret

IMM modtog foreløbige ansøgninger om, at 657 brandmænd blev ansat underlagt lov om embedsmænd nr. 541. Den skriftlige eksamen afholdes torsdag den 10. juni 2021, og praksiseksamen afholdes mellem 11/6 / 2021-16 / 7/2021.

IMM modtog foreløbige ansøgninger om, at 657 brandmænd blev ansat underlagt lov om embedsmænd nr. 541. Den skriftlige eksamen afholdes torsdag den 10. juni 2021 af Dr. Arkitekt Kadir TOPBAŞ Show and Art Center; praksiseksamen vil blive afholdt mellem 11/6 / 2021-16 / 7/2021 på Zeytinburnu-campus i politiet (overfor Yenikapı-Atatürk Airport Metro Line Zeytinburnu Station). Mellem 25/5 - 2021/1/6 https://www.turkiye.gov.tr/  Modtaget forudgående ansøgninger elektronisk på adressen. 18 tusind 934 mennesker ansøgte om eksamen. Det blev bestemt, at 7379 kandidater af dem havde betingelserne.

Ifølge KPSS-score for 657 for ansøgere, der ansøgte elektronisk mellem 48/25/5 - 2021/1/6, i overensstemmelse med de særlige betingelser, der er specificeret i artikel 2021, stk. 2020, afsnit A, i tjenestemandsloven Nr. 5 og i eksamensmeddelelsen. Rangering (i henhold til uddannelsesniveauer) blev foretaget som XNUMX gange det annoncerede personale.

2682 kandidater i rangeringen tages til den skriftlige eksamen den 10/6/2021 og den praktiske eksamen, der afholdes på arbejdsdage mellem 11/6/2021 - 16/7/2021.

I denne sammenhæng for listen over kandidater, der skal inviteres til den skriftlige eksamen (Liste over kandidater, der er berettiget til at tage eksamen) Klik her.

Eksamen afholdes i to faser, skrevet (multiple choice testmetode) og anvendes.

Den skriftlige eksamen vil blive afholdt den 10/6/2021 på adressen for Yenikapı Event Area Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 10.30 Fatih Istanbul, mellem 12.30 - 46, Istanbul Metropolitan Municipality Dr. Det afholdes på Architect Kadir TOPBAŞ Show and Art Center.

Den praktiske eksamen for brandvæsenets personale afholdes mellem 11/6/2021 - 16/7/2021 på Zeytinburnu-campus i politiet (overfor Yenikapı-Atatürk Lufthavn Metro Line Zeytinburnu Station). Til praksiseksamen Klik her.

Kandidater, der er berettiget til at tage den skriftlige eksamen og ansøgningseksamen på grund af coronavirusepidemien, der påvirker verden, får deres eksamensdokumenter via e-forvaltning.

For at nå eksamensdokumentet Klik.

Kandidater, der tager den anvendte eksamen mindst 30 minutter før eksamenens starttid, da højden / vægten måles før eksamen, https://www.turkiye.gov.tr/ De skal være til stede sammen med den ansøgningsskema, de modtog elektronisk på adressen.

Spørgsmål, der skal overvejes af kandidater, der er berettiget til at tage eksamen

  • Kandidater vil nøje undersøge meddelelsen til den skriftlige eksamen. For at nå eksamensmeddelelsen Klik.
  • For at tage eksamen skal kandidaten have eksamensdokumentet og det originale id-kort eller tyrkiske id-kort eller pas, hvis gyldighed ikke er udløbet.
  • Kandidater, der ikke har eksamensdokumentet, får ikke adgang til eksamen.
  • Mens du tager eksamen, skal du have dit identitetskort med det tyrkiske republiks identitetsnummer skrevet, eller dit Republikken Tyrkiets identitetskort eller dit gyldige pas eller TRNC ID-kort. Identitetskortet skal have et koldt stempel udskrevet, et aktuelt billede, der gør det muligt for kandidaten let at blive genkendt af eksaminatorerne (Bemærk, at hvis eksaminatorerne har svært ved at genkende dig fra dit foto på eksamensdagen, skal der være en tyrkisk Identitetsnummer) og pas skal være gyldigt fra eksamensdagen. Identitetskort og pas med udløbet gyldighed accepteres ikke, hvis de ikke har et koldt stempel eller et opdateret fotografi, der gør det muligt for kandidaten let at blive genkendt af eksaminatorerne eller et tyrkisk identitetsnummer (det tyrkiske identitetsnummer må ikke skrives eller tilføjes senere med hånden eller skrivemaskinen). Det er obligatorisk at have et fotografi på identitetskortet. Kandidater, der ikke har et fotografi på deres identitetskort, får ikke adgang til eksamen. En kandidat, der ikke har disse dokumenter fuldt ud, tages ikke til eksamen uanset hans undskyldning. I processen med at få et tyrkisk identitetskort, originalen af ​​"Midlertidigt identitetsdokument" med foto, underskrevet forseglet / stregkode-stregkodekode, udstedt af Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab i Indenrigsministeriet og gyldig indtil de nye identitetskort modtages, accepteres som et gyldigt identitetsdokument. Bortset fra dem; kørekort, professionelle identitetskort osv. alle andre dokumenter accepteres ikke som gyldig identifikation til at tage eksamen.
  • Sørg for at gå og se den bygning, hvor du vil tage eksamen mindst en dag før eksamensdagen for at bekræfte adresseoplysningerne. For at se placeringen af ​​det skriftlige eksamenscenter Klik her. For at se placeringen af ​​det praktiske eksamenscenter Klik her.
  • Det er nødvendigt at være til stede ved døren til bygningen, hvor du vil tage eksamen 45 minutter før eksamenstid for at afslutte identitetskontrol, kropssøgning og placering i hallen til tiden.
  • Kandidater har ikke tilladelse til at medbringe mobiltelefoner, lyd- og videooptagere eller lignende elektroniske genstande ved indgangen til eksamenscentret.
  • Da vandet i blyanten, viskelæderet, spidsen, serviet og den gennemsigtige plastflaske leveres af vores institution; Intet værktøj, udstyr, drikkevarer og mad bringes til bygningen, hvor du vil tage eksamen.
  • Når du er færdig med din eksamen, skal du indsende dit besvarelsesark og spørgsmålshæftet (komplet med sider) til ledsagerne. Det bliver ikke efterladt i køen.
  • Da andre faser i rekrutteringsprocessen afhænger af den eksamen, der skal afholdes, og dens resultater, accepteres der ingen undskyldning for ikke at tage eksamen. Kandidater, der har ret til at aflægge eksamen, men som ikke tager eksamen på den annoncerede eksamensdato, anses for at have mistet retten til at aflægge eksamen.
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar