Cirkulær om generelle forsamlinger af 81 provinser og advokatforeninger sendt fra indenrigsministeriet

Cirkulær om advokatforeningens generalforsamlinger blev sendt fra indenrigsministeriet
Cirkulær om advokatforeningens generalforsamlinger blev sendt fra indenrigsministeriet

Indenrigsministeriet sendte et cirkulær om "Advokatsamfundets generalforsamlinger" til 81 provinsstyrelser. Ifølge cirkulæret vil advokatforeninger med mindre end 400 medlemmer være i stand til at afholde deres generalforsamlinger i overensstemmelse med de epidemiske foranstaltninger undtagen søndage fra og med 15. juni 2021.

I cirkulæret sendt til 81 provinsstyret af ministeriet; ”Fra 1. juni 2021 mellem 22.00-05.00 mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag; På søndage blev det mindet om, at udgangsforbudet blev fulgt, startende kl 22.00:05.00 lørdag og dækkede hele søndagen og sluttede kl 15:2021 mandag. Derudover med cirkulæret sendt til provinserne før, med undtagelse af sportsklubbernes generalforsamlinger, som er obligatoriske med hensyn til periodiske, ikke-statslige organisationer, fagforeninger, professionelle organisationer i form af offentlige institutioner og deres overordnede organisationer, fagforeninger og kooperativer, herunder generalforsamlingen, vil alle slags arrangementer med bred deltagelse, herunder generalforsamlingen, blive afholdt indtil XNUMX. juni XNUMX. Det blev mindet om, at det blev forsinket til

I cirkulæret, hvori det hedder, at nogle advokatsammenslutninger fremsatte ansøgninger om at afholde en generalforsamling på søndage, hvor udgangsforbudet blev anvendt i juni, med henvisning til den supplerende artikel 1136 i lov om advokat nr. 3, "Mindst femten dage før generalforsamlingen skal vælges, skal du underskrive på pladen for advokatforeningsvalget. registrerede advokater (...) og for valget til Unionen af ​​tyrkiske advokatsammenslutninger, listen over de oprindelige og stedfortrædende delegerede og naturlige valgte delegerede af advokatforeningerne, dagsorden, sted, dag og tidspunkt for mødet sammen med et brev med angivelse af spørgsmål vedrørende det andet møde, der afholdes, hvis der ikke er flertal. Som et resultat gives dette sted til den dommer, der er formanden for distriktsvalgstyret. (...) Det sikres, at valget afholdes under tilsyn af formanden for distriktsvalgstyrelsen under hensyntagen til mødedatoer og andre spørgsmål på dagsordenen i henhold til afslutningen af ​​forhandlingerne. I advokatforeninger med mere end fire hundrede medlemmer afsluttes forhandlingerne lørdag, valget begynder kl. Ni søndag og afstemningen slutter sytten. ” dom blev mindet om.

I overensstemmelse med artiklen i den nævnte lov blev det anført, at nogle advokatforeningsadministrationer ønskede at afholde valg i juni med den begrundelse, at valgprocessen skulle dække to dage (lørdag og søndag), og valget skulle afholdes søndag i advokatforeninger med mere end 400 medlemmer, og følgende emner blev opført:

  • Inden for anvendelsesområdet for cirkulæret, der blev sendt til provinserne den 01.06.2021, blev det anført, at begivenhederne med bred deltagelse, herunder NGO'er, faglige organisationer (herunder deres overordnede fagforeninger), fagforeninger, fagforeninger og kooperativer, med undtagelse af sportsklubber, bør udsættes til 15. juni 2021. Det blev anført, at det ikke var muligt for dem at afholde deres generalforsamling indtil juni 15.
  • Pr. 15. juni 2021, i overensstemmelse med bestemmelserne i tillægsartikel 3 i advokatloven, advokatforeninger med mindre end 400 medlemmer; Der er ingen skade ved at holde deres generalforsamlinger (i overensstemmelse med epidemiske foranstaltninger) på andre dage undtagen søndage.
  • Advokatforeninger med mere end 400 medlemmer; I henhold til de supplerende artikel 3-bestemmelser i advokatloven vil de være i stand til at afholde deres generalforsamlinger, som skal holdes i to dage, der dækker lørdag og søndag, der starter lørdag og søndag 26.-27. Juni 2021.

I tilfælde af at udgangsforbudet opretholdes søndage på og efter den angivne dato, er advokater, der deltager i advokatforeningsvalget og har stemmeret, og andre valgembedsmænd fritaget for udgangsforbudet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar