Med en ren Erciyes-begivenhed indsamles 4.3 tons affaldsaffald

indsamlet tons affaldsbat med en ren begivenhed
indsamlet tons affaldsbat med en ren begivenhed

Miljøfrivillige, der mødtes på topmødet for en ren Erciyes, indsamlede 4.3 tons affald med begivenheden 'Blue & Green Day in Erciyes'.

Kayseri Erciyes Inc. Miljørensningen 'Blå og grøn dag i Erciyes', som blev gjort traditionel og afholdt den første søndag i juni hvert år og udsat på grund af pandemien sidste sommer, blev gennemført den 5. juni 2021.

Aktiviteten startede med sloganet om hånd i hånd for en ren Erciyes; Kayseri Metropolitan Municipality, Spor A.Ş. Kayseri Transportation Inc. blev afholdt med støtte fra ikke-statslige organisationer, sportsklubber og frivillige borgere med miljøfølsomhed.

Den dag, der blev fejret som verdensmiljødag, blev de frivillige, der mødtes i Erciyes Tekir Kapı-regionen, opdelt i forskellige grupper; telt campingområde, spor, daglig picnic område og rengøring af området i damområdet. I det tilfælde, hvor 417 mennesker deltog, blev der samlet 4,3 tons affald. Noget af det affald, der blev samlet over hele bjerget og Erciyes, blev skrevet og set fra luften.

At sige, at de sigter mod at styrke miljøbevidstheden blandt vores folk, Kayseri Erciyes AŞ. Retning. Valutakurs. Formand Dr. Murat Cahid Cıngı sagde, ”Erciyes byder millioner af gæster fra Tyrkiet og udlandet velkommen i vintersæsonen. Da vores bjerg er blevet et levende rum, overlades affaldet til miljøet; Det er forurenet af faktorer som vindtype og vind. Når sneen har løftet, kommer affaldet, der er tilbage under sneen, op til overfladen. Disse bliver synlige i vores sommeraktiviteter. I dag renser vi med støtte fra frivillige med vores Blue Green Day-begivenhed i Erciyes. Vi prøver at rense vores eget bjerg, som vi har forurenet. Her fortsætter rengøringsaktiviteterne i vores Kayseri Metropolitan Municipality og Melikgazi Municipality. Hovedårsagen til, at vi kommer sammen her, er at give et budskab til samfundet, til folk og sige: "Se, alle mine børn, fra 7 til 70, samler det miljø, du har forurenet." Den bedste rengøring er ikke at forurene. Hvis vi beskytter miljøet og smider vores affald i skraldespandene, vil vi bidrage til økonomien igen ved at adskille vores affald. Vores mål er at øge bevidstheden ved at levere disse beskeder til alle. Det gør os stolte over at være medvirkende til disse transmissioner. Vi er også glade for, at denne aktivitet, vi udfører rutinemæssigt, falder sammen med Verdens Miljødag. Tak til alle de frivillige, der deltog i vores arrangement. "sagde

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar