İsbike Cykelskole kommer til liv

isbike cykelskole kommer til liv
isbike cykelskole kommer til liv

ISPARK åbner "Isbike Bicycle School", som vil lære tusinder af mennesker at bruge cykler, den 3. juni, der erklæres som "World Bicycle Day".

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) organisation İSPARK for at tilskynde til brug af miljøvenlige og sunde transportmidler, cykler; Den 3. juni, der blev erklæret "Verdenscykeldag" af FN, åbner den "Isbike Bicycle School", som vil lære tusinder af mennesker at bruge cykler.

Kom på Istanbulites til cykelskolen

IMM, der startede et stort gennembrud med det formål at bruge cyklen til alle punkter i byen og øge sin andel i transport, serverer tusindvis af cykelelskere hver dag i tråd med sin vision om at udvikle cykelkulturen. I denne retning er İSPARKs İsbike smartcykler også det nye transportmiddel, mens antallet af brugere fortsætter med at stige dag for dag. Mens cykeltransportarbejder fortsætter på en feberagtig måde i Istanbul, er byen næsten strikket med et cykelnetværk med de nye veje åbnet for service. ISPARK vil træne tusinder af mennesker fra 7 til 70 med sloganet "Lad os gå til Cykelskolen i Istanbulites" for at sprede cykelkulturen.

Køretræning til 10 tusind mennesker

ISPARK har realiseret sit bæredygtige samfundsansvarsprojekt ved at etablere "Isbike Bicycle School", da antallet af brugere stiger dag for dag på de Isbike-smarte cykelstationer, det betjener, og cyklen er blevet udbredt i transport. ISPARK-personale, der blev udvalgt specielt i henhold til de kriterier, der var bestemt til at deltage i cykelskolen, fik teoretisk og praktisk træning ved at støtte Isbike-cykeltræningen af ​​"Chain Breaker Women" dannet af kvinder til at uddanne cykelambassadører. 25-personers cykeltrænere, der med succes gennemfører deres træningsniveauer og modtager deres certifikater, lærer 3 tusind mennesker at bruge cykler i 10 måneder.

Cykeltræning fra 7 til 70 starter den 14. juni

İSPARK-undervisere, der har afsluttet deres uddannelse og modtaget deres certifikater, vil lære børn, unge og voksne at bruge cykler på en kontrolleret, omhyggelig måde og i overensstemmelse med trafikreglerne på kørebanen "Isbike Bicycle School" oprettet i Yenikapı og Maltepe Orhangazi bypark. Den første fase af træningen, der starter den 14. juni, vil omfatte børn i alderen 6-12, unge i alderen 12-16 og voksne i alderen 18-70 og vil fortsætte indtil 26. september. De, der ønsker at tage cykeltræning, kan ansøge på webstedet ofbikokulu.isbike.istanbul. Uddannelsen, der gives helt gratis, tager 4 timer for en person. Efter praktisk træning vil certifikater blive præsenteret for deltagerne.

Murat Çakır: "Istanbul vil være blandt de cykelvenlige byer"

ISPARK General Manager Murat Çakır erklærede, at İBB fortsætter med at åbne nye cykelbaner uden at bremse med sine infrastrukturinvesteringer for at popularisere cykeltransport, og sagde: ”İBB fortsætter sine projekter, der er kompatible med miljøstrukturen for at indtage Istanbuls plads blandt cykelvenlige byer. Som İSPARK bidrager vi til denne proces med vores İsbike smart cykeldelingssystem. Vi etablerede "Isbike Cycling School" i Istanbul, så vores borgere i alle aldre kan bruge cykler. Vi vil støtte den mere udbredte brug af miljøvenlige cykler i transport ved at træne 10 tusind mennesker af vores eksperthold i cykeltræning. Vi annoncerede vores projekt den 3. juni, verdenscykeldag. Fra den 14. juni inviterer vi alle istanbulere til at træde i en sundere fremtid ved at bruge cykler i et renere miljø. ”

ISPARK med "Isbike Bicycle School", som det har oprettet for at tilskynde til brug af cykler i bytransport, tilbyder folk i alle aldre; Det sigter mod at bidrage til erhvervelse af grundlæggende cykelfærdigheder og kultur, den udbredte brug af miljøvenlige cykler og reduktion af trafikrelateret forurening.

Nul kulstofemission ved cykling

Transportkøretøjer er blandt de vigtigste faktorer, der udløser klimakrisen. Tusinder af kilo kulstofemissioner, som udledes af motorkøretøjer og forårsager global opvarmning, er blandt de vigtigste årsager til miljøforurening. Blandt offentlig transport og individuelle køretøjer skiller cyklen sig ud som et transportmiddel med sin miljøvenlige og nul kulstofemission. Det er muligt at rejse miljøvenligt med cykler, som hurtigt øges i antal brugere som transportmiddel over korte afstande.

İsbike smarte cykler, som İSPARK betjener i Istanbul, bliver en model som et nyt transportmiddel med 3 cykler på 3 placeringer. Med det delte cykelsystem, der blev udviklet som et alternativt transportmiddel mod motorkøretøjer, der forårsager miljøforurening og tilbydes brugen af ​​beboerne i Istanbul, sigter det mod at reducere brugen af ​​individuelle køretøjer og at udvide cykeltransport, især kort afstande.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar