Havpåfyldning startet for Iyidere Logistics Center

Havpåfyldning startede for Iyidere logistikcenter
Havpåfyldning startede for Iyidere logistikcenter

Efter projektet Rize Artvin Airport er påfyldningsprocessen også startet for Logistics Center i Iyidere-distriktet, der skal bygges med havpåfyldning. forbundet til İkizdere-distriktet CevizliI alt 41 tusind tons fyldning blev udført på en måned i logistikcentret, der var fyldt med materialer ekstraheret fra stenbruddet i landsby k, hvilket forårsagede kontroverser.

Rize-guvernør Kemal Ceber sagde, at Iyidere Logistics Center, der vil blive integreret med Rize-Artvin lufthavn og Ovit-tunnelen, som er Rize's port til øst og sydøst, vil bidrage meget til økonomien ikke kun i Rize men også i Tyrkiet.

Guvernør Ceber sagde, ”Vores lufthavn er en investering i vores integrerede investeringskæde. Vores transportruter til turistcentre, der fuldender dette, og vores hovedplaner fortsætter. Vores investeringer fortsætter mange steder, der afspejles i dagsordenen, såsom Ayder. På den anden side starter vi den anden fase af vores kommercielt organiserede industri. Værkerne i vores logistikhavn fortsætter i et stort tempo. Vi har fyldt 41 tusind tons fyldning der hidtil. İkizdere Cevizlik Materialer begyndte at blive transporteret fra stenbruddet. Vores logistikhavn vil også forbinde os med øst og sydøst via Ovit-tunnelen og Erzurum, og vi vil transportere alle slags produkter og teknologimaterialer produceret i øst og sydøst til vores logistikcenter via Erzurum-Rize-vejen. Og denne logistikhavn vil være et meget vigtigt logistikcenter i Sortehavet. Det vil være vores port til Centralasien og Kaukasus. Vi vil øge det kommercielle, turistmæssige og landbrugsniveau i denne region på flere niveauer med integrerede projekter som denne lufthavn og logistikcenter.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar