Intens tempo i Izmir's længste Highway Tunnel and Viaduct Project

Intens tempo i Izmirs længste motorvejstunnel og viaduktprojekt
Intens tempo i Izmirs længste motorvejstunnel og viaduktprojekt

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder med at færdiggøre tunnel- og viaduktprojektet, der giver forbindelse mellem Buca og Izmir Intercity Bus Terminal uden at komme ind i bytrafikken. 2 procent af opførelsen af ​​2 viadukter, 1 hovedvejsveje og 40 overvej, der udgør den første fase af det gigantiske projekt, er afsluttet. Præsident Soyer sagde: "Vi tilstræber at afslutte forbindelsesvejen, som vil koste 41 millioner 281 lira, inden årets udgang."

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder med at færdiggøre opførelsen af ​​viadukterne, der forbinder den "længste motorvejstunnel i Izmir", der skal åbnes mellem Buca og Bornova og busstationen. 850 viadukter, 2 undergange og 2 overførsler bygges på en rute på 1 meter inden for rammerne af First Stage-forsyningsarbejdet på forbindelsesvejen mellem Buca Onat Street og Intercity Bus Terminal og ringvejen. 40% af konstruktionen er afsluttet.

Målet er at lette transporten i byen.

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer erklærede, at de sigter mod at færdiggøre forbindelsesvejen, der vil koste 41 millioner 281 lira, inden årets udgang, og sagde: ”Trafik er et af de vigtigste problemer i Izmir ... Vores mål er at lette transport i byen og lette rejser i byen ved at realisere så store investeringer såvel som regler på kritiske punkter. forkorte deres tid, ”sagde han.

Dernæst er tunnelbud

Metropolitan forbereder sig også på at afgive bud på næste måned for færdiggørelsen af ​​den ufærdige tunnelkonstruktion. Izmir's længste tunnel vil blive bygget inden for rækkevidden af ​​anden fase af "Forbindelsesvejsprojektet mellem Buca-Onat Street og Intercity Bus Terminal og Ring Road Project". Længden af ​​den dybe dobbeltrørstunnel vil være 2,5 kilometer og vil fungere som i alt fire baner, 2 runder og 2 ankomster. Tunnelen er 7,5 meter høj og 10,6 meter bred.

Busstationen nås uden at komme ind i bytrafikken

Med tunnel- og viaduktprojektet på den 7,1 kilometer lange rute går distrikterne Çamlık, Mehtap, İsmetpaşa, Ufuk Ferahlı, Ulubatlı, Mehmet Akif, Saygı, Atamer, Çınartepe, Merkez, Zafer, Birlik, Koşukavak, Çamkulee, Meriç, Meriç, krydses, og Bornova Kemalpaşa Der vil være en forbindelse til busstationen fra St. Køretøjer, der passerer gennem den længste tunnel i Izmir via Homeros Boulevard og Onat Street, kan nå busstationen og ringvejen uden at komme ind i byens tunge trafik. Når den kæmpe investering er afsluttet, vil bytrafikken blive afløst, og Homeros Boulevard i Buca vil blive forbundet til Izmir Bus Terminal i Işıkkent uden at komme ind i bytrafikken.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar