16 tons og 150 kilo narkotikaråvarer beslaglagt i Kapikule

I Kapikule blev der beslaglagt masser af stofråvarer
I Kapikule blev der beslaglagt masser af stofråvarer

I operationen udført af Ministeriet for Handel Toldhåndhævelseshold ved Kapikule Toldport blev eddikesyreanhydrid, der blev brugt som et stofråvaremateriale, der vejede 16 tons og 150 kg, beslaglagt i to lastbiler, der viste sig at være i stand til at skifte nummerplader med en særlig mekanisme.

Under kontrollen af ​​køretøjerne, der kom til stedet af vagterne ved Kapikule Toldport, blev det bestemt, at to lastbiler, der blev erklæret at bære 20 tons papir, ankom til toldporten uden forsegling. Køretøjerne blev sendt til røntgenscanningsenheden af ​​det personale, der var mistænksomt over for situationen. Under scanningen, der blev foretaget her, blev der fundet mistænkelig tæthed i en af ​​lastbilerne. Lastbilen, som blev ført til søgehangaren, blev kontrolleret i detaljer.

Under inspektionen blev det bestemt, at der var en elektronisk mekanisme specielt placeret på lastbilens plade, og takket være denne mekanisme kunne føreren skifte plade ved at trykke på en knap. Efter dette blev det set, at kun 8 stykker af papirbelastningen, som skulle have bestået af 2 stykker, blev fundet i traileren til den efterspurgte lastbil, og resten af ​​traileren var fyldt med tønder indeholdende kemiske væsker.

I analysen af ​​det kemiske stof med et lægemiddel og en kemisk testanordning blev det bestemt, at det var eddikesyreanhydridkemikalie, der blev brugt til lægemiddelproduktion. I alt blev der beslaglagt 14 tons og 16 kilo kemikalier på 150 tønder.

I de igangværende søgninger blev det bestemt, at den anden lastbil, som blev kontrolleret, var fuldt lastet med lovlig last, men denne lastbil havde den samme pladesamling. I vidnesbyrdene fra bilchaufførerne blev det forstået, at smuglerne kun ville have kontrolleret lastbilen med den lovlige last, som om det var to separate køretøjer med to separate plader, og den anden lastbil var således planlagt til at gå ud af kontrol.

Som et resultat af operationen, mens de to bilchauffører blev taget i forvaring, blev stoffets råmateriale beslaglagt samt de to lastbiler, der var involveret i hændelsen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar