KiteMercedes af Bilge Öztürk åbnede sine døre i Akyaka denne sæson

kitemercedes af wise ozturk åbnede også sine døre i akyaka også denne sæson
kitemercedes af wise ozturk åbnede også sine døre i akyaka også denne sæson

KiteMercedes af Bilge Öztürk, kiteboardingskolen på Akyakas Akçapınar-strand, som Mercedes-Benz har været navnesponsor for siden 2016 og startede i drift i april i år, vil fortsat mødes med kiteentusiaster i sommersæsonen 2021.

Kiteboardskolen “KiteMercedes by Bilge Öztürk”, som har været navnesponsor for Mercedes-Benz siden 2016 og blev etableret for at undervise, udføre og øge bevidstheden om kiteboarding, er favorit blandt kiteboardere fra Tyrkiet og over hele verden. dets døre.

Begyndende at støtte kiteboarding med "Mercedes-Benz Kiteboard European Championship", der blev arrangeret i Bozcaada i 2015, har Mercedes-Benz været sponsor for det tyrkiske fodboldforbund i 25 år og sponsor af det tyrkiske basketballforbund i 20 år.

Skolen i Akyaka, Muğla, en af ​​Tyrkiets udvalgte langsomme byer (Cittaslow) og kendt som den hyppige destination for kiteboarding-entusiaster fra hele verden, vil være åben indtil november i år.

Uddannelse for studerende på alle niveauer

På skolen, hvor der er eksperttrænere og nationale atleter, der har instruktørcertifikater (IKO, KB4 og KB5) givet af det internationale og tyrkiske sejlforbund, kun fri-stil (akrobatik) af kiteboarding, formel og hydrofoil, som er olympiske discipliner , kan kun Træning tilbydes ikke kun til atleter, der udfører avanceret kiteboarding, men også til folk med begynder- og mellemviden, der er interesseret i denne sport. Skolen blev åbnet i 2016 og har hidtil været vært for ca. 12.000 mennesker.

I skolen "KiteMercedes by Bilge Öztürk" er den grundlæggende grunduddannelse 6 timer, men primært vindinformation, sikkerhed og installation af udstyr; Bagefter går det straks i vandet. Når den studerende kan kontrollere dragen, som han ønsker, går han videre til scenen med at skubbe kroppen gennem vandet ved hjælp af dragen. Bagefter fortsætter træningen med start, styret kørsel og kørsel mod vinden, og grunduddannelsen er afsluttet i alt 6 timer. Gæster, der når scenen for at gå på vandet alene, kan også have chancen for at forbedre sig selv med de ekstra kurser og avancerede programmer, de tager.

Hvad er et kiteboard?

Kiteboard, som har udviklet sig hurtigt i Tyrkiet især i de sidste 10 år, blev accepteret som en olympisk gren i 2019 og inkluderet i OL i Paris 2024. ANOC World Beach Games, det første løb, hvor kiteboard fandt sted som en olympisk klasse, blev afholdt i Qatar i 2019, og Bilge Öztürk, grundlæggeren af ​​KiteMercedes, konkurrerede på vegne af Tyrkiet. Kiteboard, kendt som kitesurfing på tyrkisk, giver brugeren, nemlig rytteren, mulighed for at bevæge sig frit på vandet med en drage og et bræt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar