Crypto Art Age vokser hurtigt

kryptokunsttiden vokser hurtigt
kryptokunsttiden vokser hurtigt

Med de teknologiske innovationer, der er bragt i vores tidsalder, er det at have digitale produkter blevet udbredt blandt mennesker. Interessen for denne sektor, kendt som Non-Fungible Token (NFT), øges dag for dag. Siden 2017 har al opmærksomhed været rettet mod NFT'er, hvor mere end 200 millioner dollars er brugt på ikke-svampelige tegn (NFT), kort sagt, unikke digitale aktiver. NFT'er, som repræsenterer mange unikke digitale aktiver, fra samlerprodukter til virtuelle sko, fra virtuelt spilindhold til digitale egenskaber, produceres ved hjælp af blockchain-teknologi, hovedsageligt digitalt, med ethereum-token-standarder. Ikke ligeglad med denne nye industri EGİAD Aegean Young Businessmen Association fokuserede på sektoren for den unge erhvervsliv.

I denne periode, hvor Bitcoin opstod som et digitalt alternativ til traditionelle valutaer, opstår NFT'er nu også som en digital modstykke til samleobjekter. Antallet af mennesker, der ser fremtiden i NFT'er, der begynder at finde købere til højere priser dag for dag, må ikke undervurderes. I det enkleste udtryk er det digitale certifikat, der forvandler digitale kunstværker og samleobjekter til registrerbare og salgbare aktiver, unikt i NFT, så de solgte produkter betragtes som samlerobjekter, og deres værdi er meget høj. Åbningstalen for arrangementet afholdt om emnet EGİAD Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesformand, EGİAD Han bemærkede, at det er meget vigtigt at følge innovationer og tilpasse sig forandring, sagde han, ”I dag er vi sammen for at diskutere NFT, et koncept, der er blevet drøftet og tiltrak offentlighedens opmærksomhed, især de seneste dage.

Med de tidsmæssige teknologiske innovationer er det at have digitale produkter blevet udbredt blandt mennesker, og mere end 3 millioner dollars er brugt på NFT'er i de sidste 200 år. Det faktum, at alle NFT'er indeholder unik information og er let tilgængelige, afslører fordelene ved at have et produkt digitalt sammenlignet med et fysisk produkt med samleværdi. I modsætning til kryptoaktiver er NFT'er heller ikke udskiftelige. Gennem NFT'er, som for nylig er blevet meget populære, især med mødet i kunstverdenen med blockchain-teknologi, er tweets, videoer, digitale kunstværker og fotografier blevet tilgængelige til salg som NFT'er.

Kunstneren, der ofte nævnes, og Uçman Balaban, der arbejder i bevægelsesgrafisk design, illustration og animation, delte sine oplysninger om NFTs opstigningsproces. Balaban erklærede, at NFT gav kunstneren forskellige fordele både med hensyn til økonomi og tilgængelighed ved at fjerne mellemledene mellem kunstneren og samleren og erstatte det eksisterende system med hensyn til ophavsret. Desværre, som i alle livets områder, opnåede formidlere generelt mest af den værdi, der frigøres fra denne produktion. Nu, i denne nye form for kommunikation, kan kunstneren og samleren kommunikere en-mod-en. Og således opleves en mere fordelagtig proces, når mellemmændene trækkes tilbage. For første gang har digitale kunstnere opnået den værdi, de fortjener takket være NFT. Det er blevet en meget populær industri.

Det var første gang for digitale kunstnere at finde et marked for sig selv. Der er endda mennesker, der afslutter deres job og er XNUMX procent engageret i NFT, ”sagde han. I tilfælde, hvor processen med hverken et kunstværk eller et kunstværk blev diskuteret, blev copyrightprocessen for de mennesker, der købte NFT-videoer, også evalueret. Uçman Balaban understregede også, at NFT er en ny verden, og dens regler netop er blevet skrevet, og understreger, at tingene i den sidste periode har foregået på en gentleman's agreement. At bemærke, at NFT har en revolutionerende side, der fortrænger det normale system, sagde Balaban, at NFT lækkede fra dette interval og steg hurtigt på grund af det manglende auktionssalg under pandemien.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar