Arbejd hurtigere på Kuruçeşme sporvognslinje

Arbejdet på Kurucesme sporvognslinje blev fremskyndet
Arbejdet på Kurucesme sporvognslinje blev fremskyndet

Inden for rammerne af den sporvognslinje, der skal udvides fra Beachyolu til Kuruçeşme, er det arbejde, der udføres af Metropolitan Municipality, accelereret på vejen, der giver transport fra D-100 Izmit vestlige betalingsboksområdet til Kuruçeşme. Den gamle vej, som er tramlinjens rute, lukkes efter færdiggørelsen af ​​den nye vej under opførelse. Køretøjstrafik til Kuruçeşme vil blive leveret af den nye vej, der er bygget i det vestlige betalingsboksområde. Sporvognslinjen passerer gennem den eksisterende vej.

VEJEN UDVIDES

Metropolitan Kommune udvider sit jernbanesystemnet ved at prioritere offentlig transport. I denne sammenhæng vil den eksisterende Akçaray-sporvognslinje i Izmit-distriktet passere fra Plajyolu Station til den modsatte side af D-100 og forbinde til Kuruçeşme. Metropolitan Kommune, der udfører udvidelsesarbejder på den 900 meter lange vej, der går fra Izmit vestafgiftsbås til Kuruçeşme, udfører sine arbejder hurtigt med en intens overarbejde. Køretøjstrafikken flyder over D-2 i retning af Kuruçeşme, Derince og Körfez fra den nye vej, som udvides og asfalteres ved at tilføje 100 baner til.

ARBEJDER ACCEPTERET

Metropolitan Kommune, der har øget tempoet ved at øge antallet af entreprenørudstyr for at færdiggøre den nye vej så hurtigt som muligt, vil give en forbindelse fra det vestlige vejafgiftsområde til D-100 retning og omarrangere Kuruçeşme-krydset. Sporvognslinjen passerer gennem den vej, hvor den aktuelle køretøjstrafik foregår.

2 FODGANGBRUGER VÆRES

Inden for rammerne af projektet er grundbunker til gangbroen, der skal bygges foran Acıbadem Hospital, begyndt at blive kørt. Inden for projektets rækkevidde bygges der to fodgængerbroer foran Acıbadem Hospital og foran İzmit High School. Sporvognslinjen, der skal bygges mellem Plajyolu Kuruçeşme, passerer fra Plajyolu-stoppestedet til Kuruçeşme-krydset med en 100 meter stålvognsbro over D-332 og inden for rammerne af 812 meter dobbeltlinjesporvognsprojekt i alt 1 station og der skal bygges 2 fodgængerbroer.

GAMLE FODGANGBRUGER, DER ØDELÆGGES

Ved indgangen til Kuruçeşme vil de gamle broer foran Gümüşhaneliler Foundation og foran Izmit High School blive revet ned, og der skal bygges to nye fodgængerbroer af stålkonstruktion i deres sted. Acıbadem fodgængerbro, der vil blive fremstillet som ca. 59 meter stålkonstruktion, og en ny 52 meter lang fodgængerbro med stålkonstruktion vil blive bygget foran Izmit High School.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar