Teknologi, der omdanner logistik og lageroperationer til smart 'Wipelot'

Wipelot, teknologien, der gør logistik og lagerdrift smart
Wipelot, teknologien, der gør logistik og lagerdrift smart

Wipelot, det førende teknologivirksomhed, der fremstiller inden for industriel IoT i Tyrkiet, bidrager til øget produktivitet og omsætning ved at digitalisere forretningsprocesser inden for lager og logistik med realtidsovervågningsteknologier. Tillader fuld kontrol i logistikaktiviteter, holder Wipelot alt under kontrol i lagre. Wipelot, der skiller sig ud med sine industrielle IoT-løsninger i mange sektorer som minedrift, byggeri, industri, luftfart, cement, maritim, energi, mad, metal, bilindustri, sundhed og tekstil, producerer 100 procent indenlandske produkter med sine intensive F & U-undersøgelser.

Med Industrial Internet of Things (IIoT) finder der store ændringer sted inden for transport, logistik, lager- og lagerstyring. Wipelot, den førende aktør inden for det industrielle IoT-felt, bidrager til stigningen i hastighed, effektivitet og omsætning i store lagerstyring af virksomheder, der betjener inden for FMCG, e-handel, bilindustrien og holdbare forbrugsvaresektorer, hvor indenlandske og udenlandske logistikaktiviteter er intense med overvågningsteknologier i realtid. Også Wipelot; tilbyder industrielle IoT-systemer, der passer til behovene i mange sektorer såsom minedrift, byggeri, industri, luftfart, cement, maritim, energi, mad, metal, bilindustri, sundhed og tekstil.

At synliggøre det usynlige i virksomheder

Wipelot, der har mere end 16 års erfaring inden for RTLS (Real Time Location System) og RFID (Radio Frequency Identification), producerer 100% indenlandske produkter med sine intensive F & U-undersøgelser. Wipelot, som er blandt de største problemer i mange virksomheder; ”Hvor er mit udstyr og arbejdsmaskiner, hvordan kan jeg følge mit motoriserede og ikke-motoriserede udstyr indendørs, hvor er mine armaturer, hvor mange armaturer har jeg nu, og hvor mange der er i brug, hvor er mit personale, havde de en ulykke eller et problem, er der en social afstandsovertrædelse, kan gaffeltrucks ramme mine medarbejdere Det gør det let at finde svar på spørgsmål som, "Hvad er temperatur, fugtighed, gasværdier i mit anlæg, og kan det udgøre et problem for mine medarbejdere, hvor mange arbejdstimer er der i hvilken del af min virksomhed, hvor kører gaffeltrucks mest, hvad er min pladsudnyttelsesgrad det sidste år? "

Fuld kontrol i logistikaktiviteter

Wipelot IoT-systemer gør disse operationer meget lette i områder, hvor det er nødvendigt at registrere ind- eller udgange af lastbiler og lastbiler i virksomheder, hvor logistiktransportaktiviteterne er intense. Tak til RFID-læsere placeret ved alle ind- og udgange af virksomheden og RFID-tags placeret på lastbiler , er det muligt at registrere køretøjsindgange og udgange i computermiljø Mens Wipelot gør registrering af disse transaktioner hurtigere og mere præcis end manuelt indtastede systemer, tilbyder den også fuld kontrol med sine sikkerhedsfunktioner. På denne måde kan ind- og udgangstiderne for de lastbiler eller lastbiler, der er inkluderet i systemet, og som har RFID-tags, rapporteres uden nogen fejlmargin. Disse rapporter Det kan også tages i form af daglige, månedlige eller årlige sammenbrud. Ud over at lære, hvilket køretøj der har forladt virksomheden, og hvor lang tid transportprocessen tager, giver det dig også mulighed for med det samme at få detaljer som hvad det bærer, hvor transporten foretages, føreren af ​​køretøjet, om køretøjerne ikke fungerer korrekt og vedligeholdelsestider, når de er integreret i det eksisterende system.

Tag kontrol over dit lager med Wipelot

Wipelot IoT-systemer, der automatisk kan overvåge ind- og udgang af produkter på lager på meget kort tid, sikrer, at store lagre styres problemfrit og effektivt. Wipelot, der læser de RFID-mærkede paller, der kommer ind i lageret med RFID-læsere placeret ved indgangene og udgangene og overfører inputdataene til lagerprogrammet, overfører også mængden af ​​masseproduktoutput direkte til lagersoftwaren ved udgangen af ​​pallerne og rapporterer, hvor mange produkter der kommer ud af systemet. Takket være dette system udføres lageroptællinger på måned, periode eller ultimo på få timer.

Hvordan fungerer Wipelot IoT-systemet?

Wipelot-logistik- og lagerløsninger fungerer som følger; Først og fremmest placeres læserenhederne i henhold til resultaterne af markundersøgelsen for at danne dækningsområdet. Folk identificeres ved at placere aktive RFID-tags på motoriserede og ikke-motoriserede køretøjer, udstyr og andre genstande, der ønskes overvåget med det samme. Sager, der indeholder lager, identificeres også efter behov med aktive og / eller passive RFID-tags. I hybridsystemer, hvor der kræves passive RFID-tags, kan mobile håndterminaler / passive RFID-læsere integreres i systemet. Placeringen, status og anden information transmitteret af de identificerede objekter overvåges i realtid på Wipelot IoT-platformen. Derudover kan fjernadministration, overvågning og rapportering udføres via systemet installeret på skyen eller virksomhedsserverne.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar