ASELSAN startede VOLKAN-M test på M-60TM tank

Volkan brandkontrolsystem til m tm tanke
Volkan brandkontrolsystem til m tm tanke

M-60TM Main Battle Tanks vil være udstyret med VOLKAN-M Fire Control System. I denne sammenhæng startede ASELSAN VOLKAN-M tests på M-60TM tanken.

Med hensyn til emnet, præsident for det tyrkiske formandskab for forsvarsindustrien, prof. Dr. I en erklæring fra İsmail Demir på sin sociale mediekonto, “Vi sikrer modernisering af vores M60TM-tanke i TAF-opgørelsen og nationalisering af alle deres komponenter. Mens vi reducerer udenlandsk afhængighed, udstyrer vi således vores tanke med højtydende opdaterede systemer og forlænger deres livscyklus. I denne sammenhæng startede vi test af mobile tankskydninger af VOLKAN-M Fire Control System udviklet af ASELSAN. Skud fra den bevægelige tank til de stationære mål blev med succes gennemført. Vi tilstræber at kvalificere vores nye brandbekæmpelsessystem inden udgangen af ​​året. ” udsagn blev inkluderet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar