Marmara's Rafting Track åbnet i Orhaneli

marmaranin rafting spor åbnet i orhaneli
marmaranin rafting spor åbnet i orhaneli

Den første raftingbane i Marmara-regionen blev oprettet på Kocasu-strømmen i Bursas Orhaneli-distrikt, i et område på 8,5 kilometer. Tale ved åbningsceremonien på raftingbanen sagde Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş, at stjernen i bjergkvartererne vil skinne mere og mere for hver dag der går med investeringer i øko-turisme og natursport.

Den 8,5 kilometer raftingbane, der blev bygget af Orhaneli Kommune i Orhaneli-distriktet i Bursa, blev taget i brug med en ceremoni. Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktas, samt Bursa-stedfortrædere Osman Mesten, Atilla Ödünç og Ahmet Kılıç, Orhaneli borgmester Ali Aykurt, Orhaneli District Governor Emir Osman Bulgurlu deltog i åbningsceremonien for sporet, som også blev støttet af Metropolitan Municipality, i for at give let adgang til regionen., Tyrkiets Rafting Federation-præsident Fikret Yardimci, AK-provinsens provinsformand Davut Gurkan, distriktsguvernører, borgmestre og sportsfans.

stort potentiale

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at bjergregionen bestående af Orhaneli, Keles, Harmancık og Büyükorhan har et stort potentiale med hensyn til natursport og øko-turisme. Borgmester Aktaş sagde, at vigtige tjenester er leveret til regionen med kampen fra de generelle lokale administrationer og Bursa-stedfortrædere i Ankara, ”De foretagne investeringer er begyndt at bære frugt. Vejarbejde er et af de uundværlige spørgsmål. Der er meget vigtige arbejder udført af transportministeriet. Med støtte fra vores ministerium for ungdom og sport vil ungdomscentret og ungdomslejrene, som vi bygger på Gölcük Plateau, være et tiltrækningscenter for Tyrkiet. Vores unge og børn kommer her fra forskellige byer for at slå lejr. Næsten alt dette arbejde vil blive udført af vores ministerium, og noget af det vil blive udført af vores Metropolitan Kommune. Igen arbejder vi på Karagöz Recreation Area. Vores Büyükorhan Kommune har et nyforberedt projekt relateret til højlands turisme. Harmancık øko-turisme investeringer fortsætter. Vi er nu nået til den sidste fase af værkerne på Keles Kocayayla. Derfor er åbningen, der afholdes her i dag, ikke kun et spørgsmål specifikt for Orhaneli, men efter min mening er denne investering et spørgsmål, der vedrører hele Bursa og endda Tyrkiet med hensyn til rafting. Bursa har en befolkning på 3 millioner 100 tusind, og vi er i et bagland på 20 millioner. Der er en værdi på 15 millioner dollars som Istanbul lige ved siden af ​​os. Ved Allahs orlov kan jeg allerede forestille mig og se, hvilken økonomisk og moralsk belønning disse turistinvesteringer vil finde i byen. Jeg vil gerne takke borgmesteren i Orhaneli for denne facilitet, ”sagde han.

2 års arbejde

Orhaneli borgmester Ali Aykurt talte om de projekter, de gennemførte for at forbedre livskvaliteten for befolkningen i regionen fra 7 til 70. Aykurt sagde, at de har implementeret vigtige projekter i navnet økoturisme inden for alle områder fra natursport til termisk rigdom og lokale produkter, og de er stolte over at bringe raftingbanen, de har arbejdet med i 2 år, til landets sport . Aykurt, der takkede alle, der bidrog til projektet fra Rafting Federation til Metropolitan Municipality, sagde: ”Vi startede dette projekt for 2 år siden, så snart jeg tiltrådte. Mens vi kom fra denne vej, var vores køretøjer halvvejs gennem mudderet. I dag har vi med støtte fra vores metropolitanske borgmester kun gjort denne situation ved at trække 780 lastbiler med materiale til denne vej. Vi satte os for at tilbyde dette sted til Bursa og hele Marmara-regionen som en service. Vi mener, at det vil yde et stort bidrag til fremme af Orhaneli. Vi har sat os som mål at tjene menneskeheden og menneskeheden. Jeg tror, ​​at vores raftingbane vil yde et betydeligt bidrag til den regionale økonomi. Må vores bane være gavnligt for vores distrikt og for alle sportsfans.

Bjergets formuer ændrer sig

Osman Mesten, den regionale stedfortræder, der tog ordet på vegne af de Bursa-deputerede, der deltog i ceremonien, understregede, at bjergets uheldige held fortsætter med at ændre sig for hver dag der går. Mesten sagde, at den vigtigste søjle i landdistrikturismen er natursport, og sagde: ”Denne region, som vi kalder bagsiden af ​​bjerget, ændrer uheldet, som vi har gentaget i lang tid. Vi har ikke længere uheld, vi har specielt held, vi har specielt held. Vi står altid bag de projekter, der vil skabe denne specielle formue. Vi prøver at gøre vores bedste. Vores regions potentiale er vores Bursas potentiale. Din fremtid vil være meget lysere fra nu af. En smuk fremtid venter os. Så længe vi handler i overensstemmelse hermed og foretager passende investeringer. En af de vigtigste indikatorer for dette er vores naturlige raftingbane. Måske kommer store professionelle atleter ud herfra. Jeg ønsker held og lykke til vores Bursa ”

Skal introduceres i Frankrig

Turkish Rafting Federation Præsident Fikret Yardimci sagde, at de vil genoplive rafting-sporten og turismen på den bedste måde i Orhaneli. Uyan sagde, at de planlægger at arrangere et tyrkisk raftingmesterskab i Orhaneli, ”Vi vil være i Frankrig næste måned for en international organisation. Vi begynder at give udtryk for dette sted i Frankrig, ”sagde han.

Orhaneli-distriktsguvernør Emir Osman Bulgurlu takkede alle, der bidrog til udviklingen af ​​raftingbanen, hvilket også vil bidrage meget til den regionale økonomi.

I slutningen af ​​ceremonien ledede prof.Dr. fra Uludağ Universitet kurset, der skal bringes til regionen. Hasan Hüseyin Oruç og BAKUT-præsident Cihat Öz blev præsenteret med en plakat af påskønnelse af præsident Aktaş og Aykurt.

Derefter gik medlemmerne af protokollen, Bursa-stedfortræderne Osman Mesten og Atilla Ödünç, der gik til rafting-banen, og Orhaneli-borgmester Ali Aykurt og AK-provinsens præsident Davut Gürkan på båden og testede sporet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar