Mercedes-Benz Türk fortsætter med at være pioner inden for sektoren med sit miljøledelsessystem

mercedes benz turk fortsætter med at lede sektoren med sit miljøledelsessystem
mercedes benz turk fortsætter med at lede sektoren med sit miljøledelsessystem

Mercedes-Benz Türk er førende i branchen med sin miljøvenlige praksis og er fortsat en af ​​de miljøvenlige bilproducenter.
Mercedes-Benz Türk Hoşdere Bus Factory fik energi svarende til plantning af 2020 træer i 1.616 fra solen.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Truck Factory bestod med succes "ISO 50001: 2018 Energy Management System Certificate" og "ISO 14001 Environmental Management System Certificate" 2020 eksterne revisioner. I den eksterne revision af "ISO 14001 Environmental Management System" blev "Aksaray Energy Management System" desuden erklæret som en af ​​styrkerne ved fabrikken.

Mercedes-Benz Türk fortsætter sine investeringer i Tyrkiet i mere end 50 år og fortsætter med at lede sektoren med sine investeringer inden for bæredygtighed. Mercedes-Benz Türk, som har miljøledelsessystemcertifikat siden 2018; foretager sine investeringer i overensstemmelse med de regelmæssige rapporter udarbejdet af Energy Management Team, som består af eksperter med de certifikater, der kræves i den relevante lovgivning.

Hoşdere Bus Factory fortsætter med at reducere sit samlede energiforbrug

Mercedes Benz Hosdere Busfabrik

Nøje efter udviklingen inden for teknologier for vedvarende energi producerede Hoşdere Bus Factory i Mercedes-Benz Türk med det solcelleanlæg, som det afsluttede i 2019, 2020 MWh energi i 138, hvilket forhindrede frigivelse af 1.616 tons kuldioxid til natur svarende til plantning af 85 træer.

Derudover Mercedes-Benz Türk Hoşdere Bus Factory, der nøje følger den udviklende teknologi takket være Building Automation System, der er blevet brugt siden dets oprettelse i 1995, og hvis seneste version blev taget i brug i 2019; Unødvendig drift af belysning og opvarmningskølesystemer i anlægget forhindres. Mens den omgivende temperatur overvåges med varmestyringsanordninger; belysning, varmekølesystemer og pumper styres af tidsprogrammer. Med varmegenvindingssystemet genvindes varmen i den absorberede luft og gives tilbage til miljøet under opvarmning.

Ved hjælp af naturgas takket være "Trigeneration Facility", der er etableret i Hoşdere Bus Factory, der har "Energy Management Systems Specialization Certificate", der sigter mod at bruge energi mere effektivt og forhindre de negative miljøeffekter, der kan opstå på grund af energi nedskæringer ved kilden el, varme og kølevand opnås. Med dette system er 100% af elbehovet, 40% af varmebehovet om vinteren og en væsentlig del af kølebehovet for klimaanlæg om sommeren opfyldt.

Aksaray Truck Factory's energiforbrug uden produktion nåede det laveste niveau nogensinde takket være energibesparende projekter uden investering i 2020.

Med de nye investeringer, der er foretaget i de senere år, er Aksaray Truck Factory's energikapacitet øget med 65%. Inden for rammerne af disse investeringer Automatiseret udstyr med høj energieffektivitet blev taget i brug i fabriksanlæg og bygninger. På trods af den øgede produktionskapacitet på fabrikken blev der foretaget automatisering og standardisering af infrastrukturerne i alle bygninger, og produktionen blev programmeret i overensstemmelse med skiftesystemet gennem det centrale kontrolrum kaldet Facility Management (FM) 4.0.

Derudover; Aksaray Truck Factory bestilte Energy Management Software Robot for første gang i Tyrkiet. Denne softwarrobot, som blev bestilt i 2019; Takket være funktioner som øjeblikkelig sporing af alle forbrugere, regressionsberegning, analyse og meddelelse af forbrugsdata via e-mail begyndte energi at blive styret mere gennemsigtigt. Aksaray Truck Factory blev den første fabrik i Mercedes-Benz Türk-familien, der modtog "ISO 2019: 50001 Energy Management Certificate" i 2018. Den midlertidige ISO 2020-revision, der blev gennemført i 50001, blev også bestået. Takket være den igangværende energieffektivitetsindsats blev der opnået mere end 35% energibesparelser pr. Køretøj.

I 2020 blev energiforbruget reduceret ved at optimere udstyrets højtryksluft, tid og hastighed på fremstillingstidspunktet uden investering, og det laveste niveau nogensinde blev nået ved fuldstændig nedlukning inden for ikke-produktionstid.

I tråd med målet om at blive en ”Green Factory” blev der afholdt indledende forhandlinger om installation af et 1300 kWP solkraftværk på halltaket på Aksaray Truck Factory. Med denne kraft er det planlagt at reducere CO2-gasemissionerne ved at imødekomme noget af den strøm, som fabrikken har brug for med grøn energi.

Selvom Aksaray Truck Factory's indendørs brugsområde steg fra 2017 m2020 til 122.321 m2 mellem 155.540 og 2, i alt 5 MWh elektrisk energi, 451 MWh naturgasenergi og 1.785 tCO527 besparelser ifølge energitæthedsberegningen, i lyset af køreplanen leveret af 2E-modellen. leveret.

Aksaray Truck Factory har fornyet sin "miljøtilladelse"

Mercedes Benz Aksaray Truck Factory

Aksaray Truck Factory, der ansøgte ministeriet for miljø og urbanisering om at forlænge datoen for den 2014-årige miljøtilladelse, den modtog i 5, var berettiget til at forlænge certifikatdatoen indtil 2024 efter vellykket inspektion fra ministeriet og indsendelse af de nødvendige dokumenter .

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar