Offentlig transportopkald fra Mersin Metropolitan til over 65 år og under 18 år

opfordre til offentlig transport over og under en alder af Mersin Metropolitan
opfordre til offentlig transport over og under en alder af Mersin Metropolitan

I tråd med cirkulæret fra indenrigsministeriet vil borgere på 65 år og derover, unge under 18 år og børn, uanset om de er udsat for udgangsforbud eller ej, ikke kunne bruge offentlig transport i byen. Mersin Metropolitan Municipality, som ikke kunne tage borgere under 18 år og over 65 år ved at følge cirkulæret, opfordrede borgerne til at undgå problemer i denne henseende.

"Vi ønsker, at vores folk skal vise stor følsomhed over for dette spørgsmål"

Metropolitanske kommunes afdelingsleder for offentlig transport, Bayram Demir, sagde, at borgere på 65 år og derover, unge under 18 år og børn ikke kan bruge offentlig transport i byen, uanset om de er udsat for udgangsforbud eller ej. Demir sagde, ”I henhold til cirkulæret fra indenrigsministeriet anvendes den samme praksis i hele Tyrkiet. Af denne grund fortsætter vi med at øge vores bilpark. Selvom vi har øget køretøjsflåden, kan vores borgere under 18 år og over 65 år dog ikke drage fordel af offentlig transport, selvom de er blevet vaccineret i overensstemmelse med cirkulæret fra indenrigsministeriet. Vi ønsker, at vores folk skal være meget følsomme over for dette spørgsmål. Fordi deres helbred er meget vigtigt for os. Fra nu af vil vores borgere over 65 år ikke være i stand til at bruge den offentlige transporttjeneste, før der udstedes et andet cirkulære fra indenrigsministeriet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar