Mısra Öz: Transportministrene blokerer mig i respekt

misra oz transport ministre blokerer mig igen
misra oz transport ministre blokerer mig igen

Mısra Öz, der mistede sin søn Oğuz Arda i togulykken i Çorlu, sagde: ”Alle landets transportministre blokerer mig en efter en. Disse er landets minister og stedfortræder, ”sagde han.

Mısra Öz, der mistede sin søn Oğuz Arda i togulykken, der fandt sted i Çorlu i 2018, delte et indlæg på hendes personlige Twitter-konto.

At sige, at Ahmet Aslan, som var minister for transport og infrastruktur på ulykkestidspunktet, blokerede ham på sociale medier, sagde Öz, at den nuværende minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, gjorde det samme.

Mısra Öz sagde: ”Alle transportministre i landet blokerer mig en efter en. Disse er landets minister og stedfortræder. Lad os begrave dit hoved i sandet indtil videre. Vi vil helt sikkert mødes ansigt til ansigt, ”sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar