Motul, officiel sponsor af Toyota Gazoo Racing Team Thailand på Nürburgring 24 timer

motul toyota gazoo racing team thailand officiel sponsor af nurburgring uret
motul toyota gazoo racing team thailand officiel sponsor af nurburgring uret

Toyota Gazoo Racing hold kæmper for dårligt vejr i Thailand. For at vinde ADAC Total 24 Hours of Nurburgring 2021 slog holdet sig sammen med Toyota Corolla Altis GR Sport No. 3 og nr. Han valgte Motul-olier til at drive 119. i førsteklasses racerbegivenhed. De styrker også Toyotas forpligtelse til "Push the Limit" ved at forsvare titlen og arve den japanske billegende.

Det thailandske Toyota Gazoo Racing-hold, der deltog i den første 2014-timers maraton i 24, nåede toppen af ​​SP 7 på kort tid på bare 3 år. De har brugt Motul-olier, siden de gik ud på banen. Han bemærkede teamdirektørens Mr. Suthipong Samitchats evne til at forbedre ydeevnen og pålideligheden af ​​Motul-produkterne og sagde: ”Vi bruger Motul-olier i vores motorer. Det er det valgte smøremiddel for begge biler i hele konkurrencen her. "

Begge biler placerede 1. og 2. i samme klassifikation. Han beviste også Motuls styrke ved at vinde holdets første sejr i den 2020. ADAC 48 timer i 24, og i 2021 deltog Toyota Gazoo Racing Team Thailand igen i konkurrencen. Absolut med tillid til at få succes igen. hvad er betingelsen for denne konkurrence De måtte stå over for både kraftig regn og tåge. En racer kræver fuld koncentration og forberedelse. hvor alle asiatiske kørere stiller op for at imødegå udfordringen En afstand på 25.4 kilometer med en bil drevet af Motul-olie er fyldt med fare.

Efter 6 timer blev løbet afbrudt på grund af kraftig regn. og lav sigtbarhed forårsagede flere kollisioner. Efter en pause på 14 timer, som var det længste stop i Nürburgring-historien, fortsatte løb nummer 120 fra 1. pladsen og fastholdt denne fordel indtil løbet af løbet. Bil nummer 119 fulgte podiet på 3. plads, så det thailandske hold med succes kunne vinde SP 3-klassen og nå målet for dette års løb. Det var også Motuls succes med konsekvent at demonstrere den overlegne ydelse af olier, der kræves til deres sejr.

Denne præstation demonstrerer den fremragende synergi mellem Motul-olier og Toyota-motorer for maksimal effekt. Mens Motul holder motoren i perfekt stand, stræber hun konstant efter at forbedre produktets ydeevne, selv under hårde konkurrencemæssige forhold. til brug i verdensomspændende konkurrencer

Derudover modtog Suthipong Samitchat, teamdirektør, også prisen "Årets ambassadør", der hylder fremragende præstationer. og ADAC annoncerede Total 24 Hours Nürburgring til verden. Denne pris hjælper også med at opbygge et ry blandt Motul-sponsorerede hold i Asien.

Motul produkter

1. Motul 300V Trophy 0W-40
2. Motul Gear Competition 75W-140
3. Motul Racing Brake Fluid 660 Factory Line
4. Rengøring af Motul-bremser
5. Motul MoCool

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar