Mudanya Sea, Divers Cleaned Beach af miljøforkæmpere

Mudanya havdykkere rensede stranden af ​​miljøforkæmpere
Mudanya havdykkere rensede stranden af ​​miljøforkæmpere

Dykkere rensede havet, og miljøforkæmpere rensede stranden i arrangementet arrangeret af Bursa Metropolitan Municipality i samarbejde med Uludağ University inden for rammerne af World Environment Week.

Verdensmiljøugen fejres i Bursa med forskellige aktiviteter. Bursa Metropolitan Municipality, der har bragt eksempler på investeringer i miljø og infrastruktur til Bursa, udfører en række aktiviteter for at øge bevidstheden om miljøet og øge den sociale følsomhed. Den første begivenhed arrangeret af Metropolitan Municipality på grund af World Environment Week fandt sted på Mudanya-kysten. I arrangementet arrangeret i samarbejde med Uludağ University samlede studerende og borgere fra Environmental Engineering Student Society (UCET) affaldene på stranden og fyldte dem i skraldeposer, mens fiskerne fra Uludağ University Underwater Society (USAT) afslørede affaldet på havet overflade. Affald som flasker, masker og handsker fjernet fra havet blev udstillet på stranden for at øge bevidstheden om miljøet.

Uludag University Environmental Engineering Department Foredragsholder Assoc. Arzu Teksoy erklærede, at dykkerbegivenheden blev afholdt inden for rammerne af Marine Litter Provincial Action Plan og sagde, ”Vi har set effekten af ​​slimhinden, vi har set på havoverfladen for nylig, også under vandet. Vores studerende sagde, at synligheden under vand er meget begrænset på grund af slim. I vores undersøgelse indsamlede vi affald som flasker, glasstykker, handsker og masker under vand. ”

Bursa-stedfortræder Ahmet Kılıç, der deltog i miljøbegivenheden i Mudanya, takkede alle, der er opmærksomme på deres ansvar over for miljøet. Han sagde, at Bursa skulle være et eksempel i miljørensning som i alle andre emner, sagde Kılıç, ”Vi skal handle bevidst og ansvarligt over for miljøet. Med den støtte, vi modtager fra vores borgere, ønsker vi, at sådanne begivenheder skal sprede sig. Så snart vi beskytter miljøet og naturen, er det vores pligt. Jeg vil gerne takke Metropolitan Municipality, Uludağ University, der organiserede denne begivenhed, og deltagerne. ”

Blæksprutte aktivitet fra affald

Blæksprutte aktivitet fra affald

Den anden begivenhed under World Environment Week blev afholdt i Gemlik. Affaldet fjernet fra havbunden som følge af dykning ved USAT blev udstillet med en blæksprutte skulptur designet af Metropolitan Municipality Urban Aesthetics Branch. Fyldt med affald som dåser, plast- og glasflasker, net, computerskærme, mobiltelefoner og bildæk afslørede blæksprutte-skulpturen igen, hvordan miljøet forurenes af menneskelige hænder. Chef for afdelingen for parker og haver, Muhammet Ali Akaç, sagde, at Bursa Metropolitan Municipality vurderer miljøugen med aktiviteter i år, som det gør hvert år. At forklare, at blæksprutte-skulpturen, som var forberedt på at øge miljøbevidstheden i samfundet, blev udstillet ved at fylde den med materialer, der blev indsamlet fra havet af dykkere, inviterede Akaç alle mennesker til at være følsomme over for miljøforurening.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar