Bade i Murat Mountain Thermal Tourism Center er renoveret

Bade i det termiske turistcenter i Murat Dagi renoveres
Bade i det termiske turistcenter i Murat Dagi renoveres

Kontrakten om renovering af bade i Gediz Muratdağı Thermal Tourism Center, der er blevet den skinnende stjerne i Det Ægæiske Hav i vinterturisme, blev underskrevet.

14.04 Til renoveringsarbejderne for Koca Hamam og Hacı Dânâ bade i Muratdağı Thermal Tourism Center af Gediz Kommune med støtte fra Zafer Development Agency. Udbuddet blev afholdt i 2021. Efter afslutningen af ​​udbudsprocessen underskrives byggekontrakten med entreprenørfirmaet Esat Dalyanoğlu den 26.05.2021, og stedet leveres den 04.06.2021.

Gediz borgmester Muharrem Akçadurak informerede om boligprojektet; ”Inden for rammerne af værkerne til udvikling af Muratdagi Thermal Ski Center vil entreprisekontrakten for det projekt, vi udarbejdede med støtte fra vores kommune og Zafer Development Agency, blive underskrevet med entreprenørfirmaet, og stedet vil blive leveret. Murat Mountain, som er et første med sin termiske og ski center funktion, udvikler sig mere og mere hver dag med vores nye investeringer. Nye indkvarteringsfaciliteter, ungdomslejr, svævebane og derudover planlægges den eksisterende Koca Hamam og Hacı Dânâ, støttet af Zafer Development Agency, at være afsluttet inden udgangen af ​​2021 ved at udføre komplet intern og ekstern yderligere konstruktion og renoveringsarbejder.

Præsident Akçadurak erklærede, at kvaliteten, kvaliteten og antallet af faciliteter i skicentret stiger dag for dag; Muratdağı er blevet omdannet til et attraktionscenter i 12 måneder med spa, promenade, skiløb, natur, paragliding, fotoshoot, vegetation, sport og langrendskonkurrencer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar