MXGP of Turkey vil være i Tyrkiet den 4.-5. September

mxgp af kalkun september i kalkun
mxgp af kalkun september i kalkun

Mens de største begivenheder inden for sports turisme vil blive annulleret en efter en, vil Tyrkiets etape af World Motocross Championship (MXGP), der afholdes i Afyonkarahisar under regi af præsidentskabet for Republikken Tyrkiet og Tyrkiet MotoFest, ikke ændre sig.

Verden gennemgår en stor forandring på grund af pandemien. Som i mange lande i verden kunne mange arrangementer ikke afholdes i Tyrkiet i ca. 2 år. Efter den nylige nedlåsning og spredning af vaccinen er trin for trin lettelse begyndt. For nylig, efter annulleringen af ​​Champions League-finalen, der blev afholdt i Istanbul, og derefter meddelelsen om, at den tyrkiske etape i Formel 1 blev annulleret, blev den tyrkiske etape af verdensmotocrossmesterskabet (MXGP) afholdt den 4.-5. September 2021 og den tyrkiske scene den 1. - 5. september 2021 er blevet annonceret. Det er blevet meddelt, at Tyrkiets MotoFest vil blive afholdt i Tyrkiet.

Løbet og festivalen, der er fremtiden for motorcykelelskere fra mange dele af verden, som unge og især højindkomstgrupper viser interesse for, blev håbet om sportsturisme. I regi af formandskabet for Republikken Tyrkiet er løbet, der vil blive deltaget af atleter og tilskuere fra mange dele af verden, blandt de mest sete begivenheder i 180 lande i verden. Tv-udsendelserne fra hvert trin i MXGP når cirka 3.5 milliarder seere.

100 ud af 15 køretøjer er motorcykler

Motorcykelindustrien, der vokser eksponentielt hvert år, yder et stort bidrag til den tyrkiske økonomi. Antallet af motorcykler, der tegner sig for 100 ud af 15 køretøjer, der er registreret i Tyrkiet, stiger eksponentielt hvert år. Med den stigende interesse for mobilitet på grund af pandemien ser motorcykelindustriens giganter Tyrkiet som et af de vigtigste markeder. Mange vigtige motorcykelmærker arbejder på produktion i Tyrkiet.

Tyrkiets MXGP afholdes til tiden

Påpeger, at sportsturisme har lidt store tab i verden de sidste 2 år, sagde tyrkisk motorcykelforbunds (TMF) vicepræsident Mahmut Nedim Akulke, ”Mens internationale sportsløb aflyses en efter en i Tyrkiet i denne periode, vil vi organisere vores organisation med fordelen ved timing. De bedste motocrossere i verden kommer til Tyrkiet. Det er en indikation af styrken i Tyrkiets motorcykeløkonomi, der vokser hurtigere i denne pandemi, og dets utrolige potentiale inden for sportsturisme. Mange flere motorcykelløb i hele verden forbereder sig på at komme til Tyrkiet, ”sagde han.

Motorcykelpublikum udvider støttemærket

At sige, at løbet og festivalen, der giver unikke fordele for sponsorerne, vil øge bidraget med mere end 5 milliarder lira til vores land i år, sagde Mustafa Özcan, lederen af ​​sponsorbureauet for MXGP i Tyrkiet og Tyrkiet MotoFest: ”Mærker viser stor interesse for løbet og festivalen. Motorcykelentusiaster er en særlig gruppe, der aldrig glemmer investeringen og støtten i sektoren. Investeringsafkastet for mærker identificeret med motorcykler med en utrolig følelse af tilhørsforhold og brandloyalitet giver stærkere afkast end inden for andre områder. Med den stigende betydning af mobilitet ser vi, at mærker begynder at investere mere inden for motorcykler. ”

5 løb på en weekend

Den tyrkiske etape af World Motocross Championship (MXGP), der vil bestå af i alt 20 etaper, afholdes i Afyonkarahisar den 4.-5. September 2021. Den tyrkiske etape af 2 løb, MXGP (World Motocross Championship), MX2 (World Junior Motocross Championship), MXWomen (World Women's Motocross Championship), MX5T og MXOPEN (European Motocross Championship), vil blive afholdt i samme weekend. I løbet af løbsugen, der byder på en motocross-fest for tilskuerne, Turkey MotoFest (Turkish Motorcycle Sports Festival) mellem 1-5 september 2021, koncerter med stjernerne i Tyrkiet, underholdende begivenheder, der samler forskellige sportsdiscipliner, campingvogne og campingpladser fra mange dele af verden og Tyrkiet. Det vil bringe folk sammen.

Motorcykelfabrikssæt kommer

Fabriksholdene fra de førende virksomheder på motorcyklen deltager i den tyrkiske fase af MXGP, et af de vigtigste løb i verden. MXGP, hvor fabriksteams fra verdens førende motorcykelfabrikanter som Yamaha, KTM, Kawasaki, Husqvarna, Honda, GasGas, Beta konkurrerer, giver mulighed for at se verdens motocrossmestre sammen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar