Indvielse af NATO Maritime Security Center of Excellence Command

nato maritimt sikkerhedscenter for ekspertise blev åbnet
nato maritimt sikkerhedscenter for ekspertise blev åbnet

Minister for nationalt forsvar Hulusi Akar sammen med generalsekretær general Yaşar Güler, landstyrkens øverstbefalende Ümit Dündar, luftvåbenkommandør Hasan Küçükakyüz, flådekommandør admiral Adnan Özbal og National Defense University-rektor Prof. Dr. Han deltog i åbningsceremonien for NATO Maritime Security Center of Excellence Command (MARSEC COE) i Istanbul sammen med Erhan Afyoncu. Minister Akar sagde en tale ved ceremonien, at de tyrkiske væbnede styrker ud over at sikre sikkerheden i sit land og dets 84 millioner borgere også fortsætter sine uafbrudte bidrag til NATO på trods af pandemiske forhold.

Minister Akar beskrev centre for ekspertise som hjørnestenen i NATO's transformationsindsats, "Tyrkiet, der oprettede Center of Excellence for Bekæmpelse af Terrorisme i 2005, fortsætter sine bidrag til Alliancen ved at oprette NATO's maritime sikkerhedscenter for ekspertise-kommando, som Vi tror vil være et globalt brand og førende inden for de internationale maritime sikkerhed militære projekter i dag. gør. Ud over at sponsorere 27 af 14 ekspertisecentre er vi meget glade for at være vært for en sådan institution. Jeg mener, at Maritime Security Center of Excellence Command, med bidrag fra NATO og dets allierede, vil udfylde et vigtigt hul i uddannelse, forskning, udvikling og interoperabilitet til søfartssikkerhedsoperationer og vil bidrage væsentligt til NATO's ånd af partnerskab. ” brugte sætningerne.

Minister Akar understregede, at Alliancens solidaritet er blevet meget vigtigere på et tidspunkt, hvor risici, trusler og farer øges på globalt og regionalt niveau:

”Som Tyrkiet mener vi, at NATO opretholder sin raison d'être, og at NATOs betydning gradvis øges. Derfor skal Alliancen styrkes yderligere, og NATO skal bringes til at arbejde i en sand allianceånd. Efter at have NATOs næststørste hær deler Tyrkiet Alliancens byrde og alle dens værdier og sætter NATO i centrum for sin egen sikkerhed og er samtidig i centrum for NATO's sikkerhed. Det er også blandt de fem bedste lande på placeringen ved at deltage i NATO-missioner, operationer og hovedkvarter med cirka 3 medarbejdere inklusive kommandostrukturen. Derudover er det blandt de otte toplande, der bidrager mest til militærbudgettet med ca. 2 procent af dets bruttonationalprodukt. Jeg vil især gerne påpege, at på trods af sin optagelse af risici, trusler og farer i sin region, fortsætter Tyrkiet uafbrudt med at bidrage til Alliancens øvelser, styrke og personale og gør alt, hvad der kræves for at beskytte NATO og Europas grænser mod terrorisme, smugling og menneskehandel. ”

VI ER NATO-LANDET, DER HAR DEN STØRSTE BORDE

Minister Akar erklærede, at Tyrkiet er vært for 4 millioner syriske flygtninge uanset sprog, religion, race eller sekte, og erklærede, at han støtter 5 millioner syrere i det nordlige Syrien til at leve under humanitære forhold. Land, det vil sige NATOs klare magt, opfyldte med succes opgaven med Landkomponentkommando, sagde han.

Minister Akar erklærede, at med TURMARFOR, som vil nå fuld operationel kapacitet fra begyndelsen af ​​2022, vil de påtage sig flådeelementets kommando i NATO i 2023, og at de forventer bidrag fra de allierede lande til TURMARFOR, hvilket vil give alvorlig afskrækkelse og effektivitet til Alliancens flådestyrke.

”Selvom vores NATO-allierede har kæmpet resolut mod terrororganisationer i mange dele af verden, har de desværre ikke vist den samme beslutsomme holdning mod PKK / YPG-terrororganisationen.” Minister Akar sagde:

”Tyrkiet har foretaget adskillige opfordringer til sine allierede om at kæmpe sammen mod PKK / YPG og DAESH-terrororganisationen i det nordlige Syrien, der truer dets nationale sikkerhed og regionale stabilitet. Vi har gentagne gange foreslået vores NATO-allierede oprettelse af en sikker zone i Syrien, og sammen blev vi enige om nogle planer. Kravene i disse aftaler blev imidlertid ikke opfyldt, og Tyrkiet blev efterladt alene i kampen mod terrorisme. Tyrkiet er det NATO-land, der har påtaget sig den største byrde for at lindre det syriske folks lidelse, og de tyrkiske væbnede styrker er den eneste NATO-hær, der har kæmpet hånd for at håndtere DAESH. Vores forventning er, at vores allierede samarbejder med os i kampen mod terrorisme, søger løsninger på Tyrkiets alvorlige sikkerhedsproblemer og står ved os. Vi respekterer grænserne, den territoriale integritet og suveræniteten for alle vores naboer. Vi har ikke øjne for nogen, deres lov, deres land. Vores kamp er med terrorisme, med terrorister. ”

S-400 LEVERING AF LUFT- OG MISSILFORSKYDNINGSSYSTEM

Påmindende om, at de havde en telefonsamtale med den amerikanske forsvarsminister Lloyd James Austin i går aftes, beskrev minister Akar mødet som et åbent, konstruktivt og positivt møde. Minister Akar sagde, "Vi vil udføre det nødvendige arbejde i overensstemmelse med vores statsoverhovederes beslutninger." han sagde.

Minister Akar understregede, at Tyrkiet går ind for at løse alle problemer i sin region og verden gennem fredelige metoder og gode naboforhold i overensstemmelse med international lov, men vi er dog besluttsomme, besluttsomme og i stand til at beskytte vores rettigheder, interesser og interesser i vores blå hjemland, herunder Cypern. Vi tillader ikke fait accompli. ” sagde. Minister Akar sagde:

”På et tidspunkt, hvor risiciene og truslerne mod vores land var på sit højeste, forsøgte vi at købe Patriot fra USA og SAMP-T fra Frankrig-Italien ved at forhandle med vores allierede om levering af luftforsvarssystemer. Dette var imidlertid ikke muligt af forskellige årsager. Derefter købte vi S-400 luft- og missilforsvarssystemer fra Rusland, der opfyldte de betingelser, vi ønskede. Vi gjorde ikke disse i det skjulte, vi havde aldrig en skjult dagsorden. Vores vigtigste formål med at erhverve disse systemer er at forsvare vores land og vores 84 millioner borgere mod mulige trusler fra luften. Vi har gentagne gange erklæret, at vi er klar til at tackle de tekniske bekymringer hos vores samtalepartnere. Vi er åbne og gennemsigtige i forhandlingerne. Rimelige og logiske løsninger er altid mulige. Tyrkiets bidrag til NATO og NATO's samarbejde med Tyrkiet er meget dybere og mere omfattende end F-35'erne og S-400'erne. NATOs generalsekretær Hr. Stoltenberg har klart sagt dette. Som et resultat er NATO, hvor Tyrkiet er en del, mere meningsfuld og stærkere og vil komme videre med mere selvsikre skridt ind i fremtiden. ”

I slutningen af ​​sin tale udtrykte minister Akar sin tilfredshed med at bidrage til NATO-familien ved at være vært for en institution som NATO's maritime sikkerhedscenter for kommando for ekspertise og formidlede hans ønsker om succes til det personale, der vil tjene.

Naval Forces Commander ORAMIRAL ÖZBAL

Admiral Adnan Özbal, øverstbefalende for flådestyrkerne, sagde, at sikkerhed til søs kræver globale løsningsmetoder på grund af dens grænseoverskridende egenskaber.

Admiral Özbal, der sagde, at centret, hvis etablering fungerer tilbage til begyndelsen af ​​2000'erne, med denne forståelse, startede sin pligt som en international militærorganisation tilknyttet NATO efter en lang og intens etablerings- og akkrediteringsproces, sagde, "Maritime Security Center of Excellence er Tyrkiets 2., NATO's. Det er blevet det 26. NATO-ekspertisecenter. Dette center vil altid stræbe efter at være et center, der kan imødekomme NATOs uddannelses- og informationsbehov inden for søfartssikkerhed. ” han sagde.

Admiral Özbal understregede, at Tyrkiet fortsat vil bidrage til NATOs afskrækkelse inden for søfartssikkerhed, at Maritime Security Center of Excellence i denne forstand har et stort ansvar.

Admiral Özbal, der takkede dem, der støttede dem i at yde vigtige bidrag til sikkerheden i Alliancen og verdenshavene, sagde: "Jeg tror, ​​at dette center vil blive et tiltrækningscenter for NATO's søfartssikkerhed med bidrag fra NATO og partner siger. " han sagde.

Admiral Özbal sagde sit ønske om, at Maritime Security Center of Excellence vil blive et informationsdistributionscenter med flere sponsorlande, ”Som værtsland vil jeg gerne udtrykke, at vi altid vil støtte denne vigtige institution i at nå sine mål . Vi ser frem til dine uddannelsesbidrag med udviklingen af ​​standardisering, koncept og doktrin, som vi vil levere til allierede og partnerlande inden for søfartssikkerhed. Jeg ønsker succes til Maritime Safety Center of Excellence. ” brugte sætningerne.

SENDT VIDEOMEDDELELSE

Efter ceremonien, hvor NATO's vicegeneralsekretær John Manza, NATO's allierede flådekommandør, viceadmiral Keith Blount og vicedirektør for det kombinerede fælles operationelle center for ekspertise, sendte bagadmiral Tom Guy en videobesked, minister Akar og TAF's kommandoniveau skar et bånd og åbnede officielt Maritime Security Center of Excellence. Akar og kommandørerne, der turnerede i centrum og modtog information, sluttede sig senere til familiens fotosession.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar